Η δίαιτα της Jessica Simpson: Το μεγάλο στήθος την εμποδίζει να τρέξει

17:53 6/9/2012 - Πηγή: Queen.gr

Ακόμη αγωνίζεται να χάσει τα έξτρα κιλά

Η Jessica Simpson έχει ένα εμπόδιο να ξεπεράσει μέχρι να αποκτήσει το προηγούμενο σώμα της και αυτό είναι το τεράστιο στήθος της που έχει μεγαλώσει τόσο πολύ, ώστε την εμποδίζει να κάνει jogging

Η Jessica τελικά μίλησε στην εφημερίδα "USA today" για τα πολλά κιλά που έβαλε, για τον αγώνα που κάνει και για την κριτική που δέχεται σε ένα χώρο όπως το Hollywood, που δεν συγχωρεί εύκολα τα παραπανίσια κιλά. «Άφησα τον εαυτό μου να απολαύσει ό,τι ήθελε» είπε η Jessica «επειδή ήταν η πρώτη φορά που ήμουν έγκυος και ήθελα να το διασκεδάσω. Ήθελα να είμαι ευτυχισμένη και να τρώω ότι θέλω».

Η Simpson εξήγησε ότι κάνει κάθε μέρα 60 λεπτά αερόβιας άσκησης, αλλά το στήθος της δεν είναι σύμμαχός της. «Το στήθος μου αυτή τη στιγμή είναι πάρα πολύ μεγάλο για να τρέξω. Έτσι απλά περπατώ» εξήγησε για να συνεχίσει: « Δεν είμαι supermodel. Το σώμα μου δεν επιστρέφει στην προηγούμενη του κατάσταση σαν τα μοντέλα. Είμαι μια καθημερινή γυναίκα που προσπαθεί να αισθάνεται καλά για την κόρη της, τον αρραβωνιαστικό της και για την ίδια».

Η αλήθεια είναι ότι τα Media την έβαλαν κάτω από μικροσκοπικό φακό και την ανέλυσαν κιλό- κιλό. Όσοι την υποστηρίζουν, θεώρησαν άδικη τόση κριτική για μια γυναικά που απλά γέννησε και δυσκολεύεται να χάσει τα κιλά της. Κάποιοι βέβαια έχουν αντίθετη άποψη. Αρχισυντάκτρια περιοδικού δήλωσε ότι «Είναι σημαντικό να θυμούνται όλοι, ότι η Jessica είναι celebrity και όχι καθημερινή μαμά, όπως η ίδια ισχυρίζεται. Οι γυναίκες πρέπει να ξέρουν ότι celebrities μαμάδες έχουν οικονομικούς πόρους που οι περισσότερες μαμάδες δεν έχουν. Προσλαμβάνουν γκουρού της διατροφής και της γυμναστικής, με μισθούς 40.000 δολάρια το μήνα, για να είναι έτοιμες να επιστρέψουν στα πλατό σε δύο βδομάδες. Αυτό δεν το κάνει ο "κανονικός" άνθρωπος».
Όλα αυτά για την Jessica, που γέννησε πριν 4 μήνες και αγωνίζεται να χάσει τα 40 παραπανήσια κιλά που έβαλε στους 9 μήνες της εγκυμοσύνης.

Keywords
Τυχαία Θέματα