Η Jennifer Lopez πολύ στεναχωρήθηκε για τον Tom και την Katie

Η Λατίνα superstar έκανε τις δικές της δηλώσεις για το πιο πολύκροτο διαζύγιο της χρονιάς.

Πολύς κόσμος έμεινε έκπληκτος πριν λίγες μέρες, από τη ξαφνική ανακοίνωση του διαζυγίου της Katie Holmes με τον Tom Cruise. Ένας από αυτούς, όσο περίεργο κι αν ακουστεί, ήταν και η Jennifer Lopez. Για την ακρίβεια, η σταρ

όχι μόνο έμεινε έκπληκτη από τα νέα, αλλά αναστατώθηκε κανονικά.

Σε δηλώσεις που έκανε πρόσφατα σχετικά με το θέμα, η JLo είπε: «Το έμαθα όσο βρισκόμουν στην Νότιο Αμερική και έμεινα άναυδη». Στη συνέχεια, συνέκρινε το γεγονός με το δικό της χωρισμό με τον Marc Anthony: «Είμαι πολύ λυπημένη γι᾽ αυτούς. Είναι και οι δύο αξιολάτρευτα άτομα και, ακριβώς όπως ο Marc κι εγώ, δεν είναι κάτι που θες να συμβεί. Παλεύεις και προσπαθείς μέχρι που συνειδητοποιείς πως δεν μπορείς άλλο».

Η 42χρονη τραγουδίστρια είπε επίσης πως το πιο σημαντικό πράγμα αυτή τη στιγμή για το ζευγάρι πρέπει να είναι η κόρη τους Suri: «Τους εύχομαι απλώς γαλήνη στην απόφασή τους. Και για την Suri και για τα άλλα τους παιδιά επίσης, γιατί στη πορεία γίνεσαι οικογένεια, δεν είναι μόνο η Suri, είναι και ο Connor και η Isabella και όλοι, ξέρεις, όλοι σας γίνεστε μια οικογένεια. Και όταν αυτό σπάει, κανείς δεν κερδίζει. Όλοι πληγώνονται με κάποιο τρόπο. Και το μόνο που τους εύχομαι είναι γαλήνη».

Πολύ γλυκά όλα αυτά εκ μέρους της Lopez, της το αναγνωρίζουμε. Με μια Εκκλησία της Σαϊεντολογίας όμως από πίσω, έναν Tom να βλέπει κρυφά και όχι και τόσο κολακευτικά (ούτε καν φυσιολογικά) κομμάτια της ζωής του να βγαίνουν στη δημοσιότητα και μια Katie που έχει σηκώσει μπαϊράκι και μόνο στενοχωρημένη δεν φαίνεται από την απόφασή της, μάλλον οι συμβουλές της Jennifer δεν θα πιάσουν και πολύ τόπο.

Διαβάστε επίσης:

H Katie Holmes επέστρεψε στον Καθολικισμό! Και τώρα;

Τom Cruise: Aπό απλός τρελός, τώρα και με πτυχίο

Jennifer Lopez: Στην παραλία με τον Casper Smart και τα δίδυμα 

Keywords
Τυχαία Θέματα