Η Heidi Klum... γκρίζαρε!

To supermodel γέρασε ξαφνικά;

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε τη Heidi Klum με γκρίζα μαλλιά τύπου μάγισσας Φούρκας; Κι όμως, η γερμανίδα με τα χίλια πρόσωπα, τόλμησε να τσαλακώσει τον αψεγάδιαστο εαυτό της, να αποχωριστεί την ξανθιά βαυαρική της κόμη και να μεταμορφωθεί σε γυναίκα των σπηλαίων.

Ποζάροντας για το εξώφυλλο του περιοδικού Amica τo 39χρονο μοντέλο δεν χάνει στο ελάχιστο την ομορφιά και τη γοητεία της, ενώ παρά το γεγονός ότι είναι ντυμένη άκρως χειμερινά καταφέρνει να δείχνει super σέξι μέσα

στο καυτό της φόρεμα.

H Klum τις τελευταίες μέρες δεν προλαβαίνει να κάνει δημόσιες εμφανίσεις μιας και έδωσε το παρόν τόσο στα Αmerican Music Awards όσο και στα European. Εκτός φυσικά από τα επαγγελματικά, η διάσημη καλλονή, απασχολεί και με την προσωπική της ζωή, μιας και μετά τον περιβόητο χωρισμό της από τον Seal, βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σωματοφύλακά της Martin Kristen, ακούγοντας φυσικά αρκετό κράξιμο από το διεθνή Τύπο. Η ίδια βέβαια συνεχίζει να υποστηρίζει με πάθος την επιλογή της, λέγοντας ότι είναι ένας υπέροχος άνθρωπος στον οποίο εμπιστεύεται τα παιδιά της.

Παρόλα αυτά, εκτός από τα αρνητικά σχόλια που δέχεται για τη σχέση της, ακούει της... χρονιάς της για τις ενδυματολογικές της επιλογές οι οποίες ομολογουμένως θυμίζουν περισσότερο νεαρά πορνοστάρ παρά διάσημο μοντέλο!

Heidi αφού πια γκρίζαρες, μήπως να σοβαρευόσουν κιόλας;

Διαβάστε επίσης:

H μις κακοντυμένη Heidi Klum, ξανά χωρίς εσώρουχα στο κόκκινο χαλί!

Συναγερμός: 7 λόγοι που ο Κορεατής ράπερ PSY με το «Gangnam Style» του θα μας οδηγήσει στην παράνοια

Οι έξι συν δύο αλλαγές της Heidi Klum στα MTV EMA's. Chic ή Kitsch;

Keywords
Τυχαία Θέματα