Γνωριζόμαστε με ένα παιδί πολλά χρόνια και υπήρχε πάντα ένα ερωτικό παιχνίδι μεταξύ μας. Ωστόσο εγώ βαρέθηκα τα παιχνίδια και θέλω κάτι περισσότερο. Όμως αυτός διστάζει. Τι να κάνω για να κλείσω την ιστορία;

Καλησπέρα

Θέλω μια γνώμη σε ένα θέμα που έχει τραβήξει καιρό! Γνωριστήκαμε πριν μερικά χρόνια, η χημεία ήταν έντονη αλλά και οι δυο μας τότε σε άλλες σχέσεις. Μιλούσαμε για καιρό καθημερινά, με υπονοούμενα, ήμουν πάντα μαζεμένη στα λεγόμενα μου χωρις να αφήνω πολλά περιθώρια για κάτι παράνομο. Χαθήκαμε για μήνες εμφανίστηκε πάλι, καθημερινό φλερτ κλπ, βγήκαμε κιολας αλλά δεν έγινε κατι. Αυτό συνέβη και πάλι το τελευταίο διάστημα, με τη διαφορά οτι έχω γίνει πολυ πιο επιθετική και προκλητική, ανταποκρίνομαι στο παιχνίδι (τηλεφωνικό σεξ,sms, κ.α). Το θέμα είναι το εξής: βαρέθηκα μόνο τα παιχνίδια και τα ''θέλω'' σήμερα που αύριο γίνεται ''βλέπουμε''και ''εννοείται μ'αρέσεις'' αλλά δεν κανονίζει να βρεθούμε. Ωραία τα λόγια και να τα τάζεις, αλλά τα κάναμε στα 20, ωρα να ξεκαθαρίσει η κατάσταση. Παλιότερα το ξέκοβα και δεν γινόμουν ενοχλητική, αλλα ειδικά τώρα που εμφανίστηκε παλι απο το πουθενά και με έβαλε στη διαδικασία έχω πεισμώσει. Κάνουμε καλή παρέα οι δυο μας γενικότερα, δείχνει να ενδιαφέρεται οταν βλεπόμαστε (βρίσκει τρόπο να με αγγίξει κ ολα τα γνωστά) αλλά δεν παίρνει άλλη πρωτοβουλία. Πλέον έχω καπρίτσιο και θέλω είτε να γίνει αυτο που τόσα χρόνια ακούω είτε να παραδεχτεί ότι απλα επιβεβαιώνεται και να σταματήσει αυτό το κρυφτούλι! Όσες φορές έχω κάνει συζήτηση μου λέει πως δεν έχει πιεστεί με κάτι, ότι περνάει καλά μαζί μου και του αρέσω, απλά δεν τυχαίνει να βλεπόμαστε συχνότερα (θεωρώ πως κολλάει να απιστήσει και δεν είναι κατακριτέο αλλά γιατί δε μένουμε φίλοι και κοιτάζει να με προκαλεί?). Ειλικρινά δεν με αγχώνει η ξεκάθαρη απόρριψη, αλλά με κουράζει το ότι δεν παραδέχεται την κατάσταση. Δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα ιδιαίτερης αφοσίωσης στην σχέση του, όταν ξοδεύει ώρες με αλλη καθημερινά. θέλω την γνώμη σου για το τι πρέπει να κάνω για να φτάσει η κατάσταση στα ακρα και να κλείσει ο κύκλος του απωθημένου, γιατί αυτο είναι και τίποτα άλλο πλέον. Ευχαριστώ για τον χρόνο σου!!!

Αγαπητή φίλη,

Πριν μπω στο τριπάκι να σου απαντήσω, θα σε ρωτήσω κάτι πρώτα. Όταν στην αρχή, που είχατε και οι δύο σχέση, παίζατε αυτό το ερωτικό game, αλλά εσύ δεν του άφηνες πολλά περιθώρια για κάτι παράνομο, γιατί το έκανες αυτό; Το ίδιο πράγμα που κάνει και αυτός τώρα, δεν έκανες και εσύ; Απλά μήπως τώρα δεν είστε και οι δύο σε σχέση και αυτό έχει αλλάξει τα δεδομένα για σένα; Λέω εγώ. Έτσι μια ερώτηση που μου ήρθε στο μυαλό διαβάζοντας το γράμμα σου. Μπορεί να κάνω και λάθος. Anyway...

Πάμε τώρα στο θέμα που σε καίει και τα άκρα που θέλεις να φτάσεις για να κλείσει αυτός ο κύκλος.
Ξέρεις, τα άκρα είναι λίγο περίεργα. Από ποια άποψη στο λέω. Όλοι μπορούν να σκεφτούν πολλές ακραίες περιπτώσεις. Το δύσκολο είναι να τις κάνεις πράξεις. Εκεί πρέπει να έχεις στομάχι.

Δύο πράγματα σκέφτομαι εγώ (και δεν θεωρώ ότι είναι τόσο ακραία, αλλά μπορούν να λειτουργήσουν ώστε να πάρεις μια απάντηση που τόσο θέλεις).

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να εξαφανιστείς. Δηλαδή τέρμα τα τηλεφωνικά σεξ, τα ραντεβουδάκια, οι συζητήσεις με υπονοούμενα, τα αγγίγματα. Βάλτον στον πάγο για να δεις τις αντιδράσεις του. Αν όντως σε θέλει τόσο όσο λέει, τότε θα μπει σε ένα σοβαρό τριπάκι να προχωρήσει τη κατάσταση μαζί σου. Αν όχι, θα έχεις την απάντησή σου.

Το δεύτερο που σκέφτομαι είναι να του μιλήσεις χύμα. Όχι συζητήσεις, αλλά χύμα. Τύπου «θέλω αυτό και αυτό και αυτό και τώρα. Ναι ή όχι;». Απλά πράγματα, τίμια, αντρίκια!

Αν βέβαια με τον «κύκλο του απωθημένου» εννοείς να γίνει κάτι μεταξύ σας κι ας μην είναι σχέση (nickname για τον όρο «σεξ» ήταν το προηγούμενο), τότε πολλά ακραία μπορείς να σκεφτείς. Αυτό κι αν δεν είναι δύσκολο...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα