Γνωρίστε τον KOObee

Στο koobee.gr, το e-shopping γίνεται fun shopping!

Ένα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα με ξεχωριστά παπούτσια και ρούχα για μικρούς και μεγάλους, το KOObee.gr άνοιξε πρόσφατα φέρνοντας μια νέα διάσταση στην εμπειρία των on-line αγορών. Στο KOObee.gr θα βρείτε προϊόντα αποδεδειγμένης ποιότητας και στυλ, από εταιρίες που έχουν ξεχωρίσει διεθνώς, όπως οι Crocs, El Naturalista

και Vagabond. Παράλληλα, δώρα, ειδικές προσφορές, διαγωνισμοί και παιχνίδια είναι μερικές μόνο από τις εκπλήξεις που μπορεί κάποιος να συναντήσει και να αξιοποιήσει επισκεπτόμενος το νέο online shop.

Στο koobee.gr μπορείτε να βρείτε τη μεγαλύτερη ποικιλία σε παπούτσια Crocs στην Ελλάδα και σε αξεσουάρ Jibbitz (φιγούρες, 3D, led) για να κάνετε τα Crocs σας μοναδικά, καθώς και μοντέλα ειδικά για επαγγελματίες (ιατρούς, σεφ, κλπ). Το ηλεκτρονικό κατάστημα διαθέτει επίσης επιλεγμένα είδη από τις συλλογές των οικολογικών παπουτσιών El Natulalista και των μοναδικών σε αισθητική και ποιότητα Vagabond, ενώ στην κατηγορία της ένδυσης διατίθενται προϊόντα από την casual ανδρική σειρά της Superfly.

Το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα προσφέρει επίσης δώρα στους επισκέπτες του. Με την εγγραφή στο site ή κάνοντας like στη σελίδα του KOObee στο facebook κερδίζετε ένα κουπόνι αξίας 5 ευρώ. Το ηλεκτρονικό κατάστημα παρέχει επίσης προσφορές στα προϊόντα του καθόλη τη διάρκεια της σεζόν, δίνοντας μάλιστα τη δυνατότητα στους επισκέπτες να καθορίσουν ποιό προϊόν επιθυμούν να μπει στην «Προσφορά Εβδομάδας» κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία στο facebook. Τα έξοδα αποστολής ανέρχονται σε 3€ ενιαία για όλη την Ελλάδα και δωρεάν για αγορές άνω των 50€.

Μην είστε KOOb-ωμένοι απέναντι στο e-shopping! Το KOObee.gr παρέχει ένα φιλικό και εύχρηστο περιβάλλον, κάνοντας τις αγορές διασκεδαστικές. Είναι λειτουργικό και απόλυτα ασφαλές, με εύκολη πλοήγηση, αναλυτικές πληροφορίες για κάθε προϊόν,  πολλαπλές επιλογής παράδοσης και πληρωμής, απλή διαδικασία εγγραφής και ολοκλήρωσης της παραγγελίας, 24 ώρες το 24ωρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα