Γνώρισα ένα παιδί και υπήρχε έλξη μεταξύ μας, αλλά του έκρυψα πως είμαι 5 χρόνια σε σχέση. Όταν το ανακάλυψε μου είπε πως απλά κάναμε παρέα και ξέκοψε. Τι έκανα λάθος;

Αγαπητό queen,

Είμαι 25 και πολύ μπερδέμενη!!Τα έχω με ένα παλικάρι εδώ κααι 5 χρόνια!!Το θέμα είναι πως εδώ και 6 μήνες νιώθω λίγο ξενερωμένη,λίγο πιεσμένη..προσπάθησα να ανανεώσω την σχέση μας αλλα μάταια και μόνη μου!!!Το τελευταίο δίμηνο εκεί που πίνω κάθε μέρα καφέ λόγω δουλειάς γνωρίσαμε κάτι παιδιά!!Το ένα απο αυτά πήρε μετάθεση σε άλλα γραφεία 20 λεπτά απο εμάς.Συνέχισε όμως να έρχεται για καφεδάκι όταν μπορούσε!!Πιάσαμε μια μέρα την κουβέντα που καθόμασταν δίπλα και άρχισαν οι φίλες μου να με πειράζουν πως ταιριάζουμε και πως με κοιτάει..ενώ τις επόμενες 2-3 φορές

που ήρθε ρώταγε που είμαι γιατί δεν με πέτυχε!Την επόμενη φορά που ήρθε ήμουν εκεί τυχαία και έκατσε δίπλα μου.Ασυναίσθητα μιλάγαμε μόνο οι δυο μας και πειραζόμασταν ενώ παρατήρησα πως όντωσ με κοιτάει επίμονα στα μάτια αλλα και εγω ασυναίσθητα έκανα το ίδιο.Καταλήξαμε να μιλάμε τουλαχιστον 1φορά την βδομάδα στο facebook και κλείναμε συνήθως 2ωρο.Με ρώτησε μόλις έρθει απο άδεια τι θέλω να κάνουμε...τον ρώτησα που θα πάμε και μου είπε στο φεγγάρι...τέτοια σε γενικές γραμμές.Η αλήθεια είναι πως είναι ωραίο παληκάρι και νόμιζα πως δεν φλέρταρε εμένα (φλερτ δεν είναι όλο αυτό? όχι?) και τον ρώτησα μήπως έχω καταλάβει κάτι λάθος αλλα μου είπε πως τα πιάνω αυτά και έχω καταλάβει πολυ καλά... το πήρα λοιπόν σαν θετικό σημάδι αυτο! (όχι??). Στην αρχή δεν μου έδινε το κινητό του ενώ του είχα δώσει το δικό μου! Και μιλώντας 1ώρα πρίν απο την αλλαγή της χρονιάς στο facebook μου είπε θα σε πάρω να μιλήσουμε για καλή χρονιά!!!Μιλήσαμε βέβαια την μεθεπόμενη στο facebook και είχε γράψει λάθος νούμερο και νόμιζε πως του κάνω πλάκα! Τελικά μου έδωσε το δικό του και αρχίσαμε μέρα παρα μέρα σχεδον να μιλάμε! Του έκανα αναπάντητη και με την πρώτη ευκαιρία λόγω δουλειάς με έπερνε τηλ να μιλήσουμε 5 λεπτα, να πειραχτουμε να μου πει τι έκανε ,που είναι, αν είμαι καλα.... Στο μεταξύ τον είχα προειδοποιήσει πως μπορει να τον ενοχλήσει ο πρώην μου στο facebook (εννοούσα το αγορι μου!!!αλλά καταλαβαίνεις...) γιατί δυστυχώς είδε το αγόρι μου κάτι μηνύματα στο facebook δικά του.. για μένα όχι και τόσο φιλικά όπως καταλαβαίνεις! Έγινε ενας πανικός μικρός θα έλεγα ενώ τον έπεισα πως δεν μιλάω πια με το παιδι!!!Ένα απόγευμα λοιπόν με παίρνει το παιδί και μου λεει μπήκε ο πρώην σου σαν κοπέλα με ψεύτικο προφίλ και μου μίλαγε να με ψαρέψει!!! Όντως το επιβεβαίωσα πως είναι το αγόρι μου αφού μου άνοιξε και την συνομιλία!!! Ο άλλος τον είχε καταλάβει αλλά το αγόρι μου συνέχιζε να το παίζει κοπέλα!! Το θέμα μου είναι πως εκείνο το απόγευμα μου μίλησε πολύ απόμακρα για πρωτη φορά ενώ μιλήσαμε λίγο με μηνύματα μετά και μου είπε πως θέλει να μιλάμε αλλά έχει κοπέλα και δεν μπορεί να με δεί ερωτικά!!! Και όταν τον ρώτησα γιατί με κοίταγε έτσι και έλεγε πως έχει χωρίσει και ενδιαφέρεται για κάποια η απάντηση που πήρα ήταν πως δεν θυμάται αν έκανε κάτι τετοιο!!!! Και λέω τόσο λάθος καταλαβα; Μου λέει δεν ξέρω! Απλά παρέα κάναμε!!! Να τρελαθω; Τα έχω χάσει; Και καλα εγώ!!!! Οι φίλες μου; Και αυτές; Λες να ξενέρωσε με το ψεύτικο προφίλ γιατί γύρισε και έγραψε στο αγορι μου ''Αφού είσαι τόσο καλόπαιδο κράτα την για πάρτη σου !'' Γιατί άλλαξε έτσι; Τοσο χαζη πια και να μην κατάλαβα καλά; Απο τότε μιλάει απόμακρα ή με νεύρα.... του είπα να μην μιλάμε και μου είπε ότι θες εσύ.. Δεν καταλαβαίνω τι συνέβη !!Τον ρώτησα και αν πέχτηκε κάτι και μου είπε οχι... Δεν ξέρω. Τον σκέφτομαι συνέχεια, όλη μέρα και θέλω να ξαναμιλάμε όπως πριν.....

Αγαπητή φίλη,

Πολλές φορές οι γυναίκες καταλαβαίνουν τα πράγματα λάθος. Και ακόμα περισσότερες φορές οι φίλες τους. Αλλά αυτή δεν είναι μία από αυτές τις φορές. Έτσι όπως μου τα λες τα πράγματα, αυτό που βλέπω εγώ είναι φλερτ. Ξεκάθαρο και σταθερό. Ναι, το παιδί σε γούσταρε και μάλιστα πολύ.

Γιατί, η αλήθεια είναι, ότι δεν κάθεσαι ποτέ να μιλάς με μια γυναίκα τόσες ώρες και να μην την βλέπεις ερωτικά –εκτός αν είσαι γκέι, αδερφικός της φίλος ή απλά είναι η κολλητή της κοπέλας σου (και στο τελευταίο δεν είμαστε 100% σίγουροι).

Αλλά πάμε στα πιο βασικά: είσαι ξενερωμένη μαζί του, δεν μπορείς να καταλάβεις τι έγινε και πάγωσε έτσι απότομα η συμπεριφορά του και έχεις στραβώσει που σου είπε ψέματα και είναι με κάποια άλλη, ενώ εσύ τόσο καιρό του έλεγες ψέματα ότι είσαι μόνη σου; Και όχι απλά έχεις αγόρι, αλλά προσπάθησε και να τον ψαρέψει στο facebook;
Έχω δίκιο; Αν ναι, μια απορία έχω εγώ: τι δεν καταλαβαίνεις;!

Γιατί έχω την αίσθηση ότι το συγκεκριμένο παιδί ήθελε κάτι παραπάνω από το να παίξει μαζί σου. Και πρέπει να κατάλαβε ότι εσύ τον ψιλοδούλευες (ναι, εννοώ ότι δεν του είχες πει πως είσαι σε σχέση), άρα αντέδρασε όπως θα αντιδρούσε κάποιος που ήταν ερωτευμένος: τα πήρε και ξέκοψε.

Αλλά τώρα για να καταλάβω καλά, εσύ τον βλέπεις ερωτικά ή σαν φίλο; Γιατί αν το βλέπεις ερωτικά, τότε χώρισε με τη σχέση που έχεις εδώ και 5 χρόνια, και ρίσκαρε να ξεκινήσεις κάτι καινούργιο. Αφού τη μία λες ότι έχεις ξενερώσει, την άλλη λες πως «δυστυχώς το αγόρι μου είδε κάποια μηνύματα στο facebook».
Αλλά αν τον βλέπεις σαν φίλο, τότε δεν έπρεπε να του κρύψεις το γεγονός ότι είχες σχέση. Και δεν θα έπρεπε να σε ενοχλεί και πάρα πολύ η αντίδρασή του.

Με λίγα λόγια μην το παίζεις προδομένη, μην ρίχνεις τις ευθύνες αλλού και μην αναρωτιέσαι τι έγινε. Τα έκανες μπάχαλο, παραδέξου το και προχώρα παρακάτω. Το τι δρόμο θα ακολουθήσεις είναι άλλο θέμα.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα