Γιώργος Καπουτζίδης: «Τα 40 μου πάνε καλύτερα τελικά»

09:02 1/8/2012 - Πηγή: Queen.gr

Τι άλλαξε στη ζωή του μέσα σε μια δεκαετία;

Το ότι ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ευφυής και ταλαντούχος, είναι δεδομένο. Αυτό που ανακαλύψαμε για άλλη μια φορά, είναι πόσο μας λείπει το χιούμορ του από την ελληνική τηλεόραση. Μετά από ένα μαμούθ ταξίδι διακοπών επέτρεψε στην Ελλάδα και είναι έτοιμος να μας λύσει όποια απορία έχουμε.

Είναι αλήθεια ότι ταξίδεψες όλη την Ευρώπη με το αυτοκίνητο σου;
Ναι, ταξίδευσα σε 23 κράτη. Έφυγα στις 18 Ιουνίου,

πήγα στο Ελσίνσκι με το αυτοκίνητό μου, παρακολούθησα το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου, που είναι η μεγάλη μου αγάπη και μετά κατέβηκα πόλη- πόλη , κράτος-κράτος.

Ήσουν μόνος σου; Δεν φοβήθηκες;
Ήμουν μόνος μου μέχρι το Ελσίνκι, μετά στο γυρισμό, είχα φίλους. Ούτε βοηθήθηκα, ούτε τρομοκρατήθηκα στιγμή. Ίσως, το βράδυ πριν ξεκινήσω, είχα ένα μικρό φόβο, αλλά όλα κύλησαν καλά και τα κατάφερα.

Εδώ και πόσα χρόνια οδηγείς;
Δύο χρόνια.

Σε εποχή κρίσης διάλεξες να κάνεις ακριβές διακοπές;
Ακριβές δεν θα έλεγα ότι ήταν, επειδή δεν διάλεγα ούτε ακριβά εστιατόρια, ούτε ακριβά ξενοδοχεία. Τα έξοδά μου δεν ήταν πολλά, γιατί πρόσεχα. Και στην Ελλάδα τα ίδια χρήματα θα ξόδευα, εκτός από την βενζίνη, γιατί δεν νομίζω να έκανα 9 χιλιάδες χιλιόμετρα εδώ.

Για άλλη μια φορά οι επαναλήψεις του "Παρά πέντε" σκίζουν σε τηλεθέαση. Πώς το εξηγείς;
Χαίρομαι και δεν χρειάζεται να το εξηγήσω, δεν είναι έκπληξη, το περίμενα. Η δουλειά αγαπήθηκε πάρα πολύ και όχι μόνο το "Παρά πέντε", αλλά όλες οι δουλειές που έχουν μείνει στην ιστορία και άρεσαν, πάνε καλά στις επαναλήψεις. Και εγώ κάθομαι και βλέπω επαναλήψεις και χαίρομαι όταν τις βλέπω. Βέβαια το "Παρά πέντε" έχει μια επιπλέον δυσκολία, επειδή παίζει πάντα το βράδυ, αλλά τα καταφέρνει πολύ καλά. Αυτό είναι ωραίο, όχι μόνο για μένα, αλλά για όσους δουλέψαμε στο σίριαλ. Είναι όμορφο η δουλειά σου να αρέσει και να έχει επιτυχία, 5 χρονιά μετά τη λήξη της σειράς.

Έχεις κάποια ενημέρωση για το μέλλον του "Just the two of us";
Δεν έχω καμία ενημέρωση, δεν ξέρω τι να σου πω. Πιστεύω ότι υπάρχει στασιμότητα σε όλα τα πράγματα και για να είμαι ειλικρινής, δεν περιμένω και ενημέρωση, όταν ξέρω πόσο δύσκολα είναι όλα. Βέβαια ούτε εγώ παίρνω τηλέφωνο να ρωτήσω τι γίνεται. Τι να μάθω; Θα ήμουν εκτός πραγματικότητας αν ρωτούσα.

Ζούμε εποχές που ακόμη και σε υπερπετυχημένα σίριαλ, όπως " Οσοι "Βασιλιάδες" δεν πληρώνονται οι συντελεστές. Πώς σου φαίνεται αυτή η εξέλιξη;
Είναι πολύ στενάχωρο και πιστεύω ότι θα διορθωθεί. Μίλησα με κάποιον –δεν μπορώ να σου πω ποιον- και μου είπε ότι, από Οκτώβρη, τα πράγματα θα πάνε καλύτερα και θα πληρωθούν. Είναι άσχημο και εύχομαι να σταματήσει αυτό το φαινόμενο, να δουλεύεις και να μην πληρώνεσαι. Είμαι αισιόδοξος. Από κει και πέρα, απλώς δεν μου αρέσει που συζητάμε ότι, το τάδε σίριαλ κόπηκε, χρωστάνε λεφτά και τέτοια. Δεν προσφέρει τίποτε αυτή η κουβέντα, όλοι ξέρουμε ότι είναι δύσκολα, αλλά το να το συζητάμε μας κάνει ακόμη χειρότερα, μας ρί
Keywords
Τυχαία Θέματα