Επανασύνδεση της Χριστίνας Μουστάκα με τον πρώην της;

19:42 9/2/2012 - Πηγή: Queen.gr

Χώρισε τελικά  οριστικά ή όχι η Χριστίνα Μουστάκα όπως διαβάσαμε από την εφημερίδα Espresso; Από το περιβάλλον του ζευγαριού έρχονται νέες πληροφορίες και οι προσπάθειες επανασύνδεσης είναι γεγονός.

Προσπάθειες επανασύνδεσης κάνουν η Χριστίνα Μουστάκα και ο επιχειρηματίας Μανώλης Γρηγοριάδης μετά από την είδηση ότι χώρισαν οριστικά. Ένας ξαφνικός

χωρισμός που άφησε άναυδους όλους τους φίλους τους και ειδικά την ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» που γνώριζε πόσο καλά ήταν στην προσωπική της ζωή το σέξι κορίτσι. Η εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω η μελαχρινή Χριστίνα Μουστάκα και ο επιχειρηματίας Μανώλης Γρηγοριάδης ήταν η εικόνα ενός ζευγαριού τρελά ερωτευμένου. Στην «R» πριν δύο μήνες είχαμε διαβάσει για την άγνωστη σχέση που έκρυβαν τα τελευταία χρόνια και κάνανε ακόμη και σχέδια γάμου. Τι χάλασε τελικά όμως και γύρισε αντίστροφα ο χρόνος για το αγαπημένο ζευγάρι;

Φαίνεται ότι υπήρχαν προβλήματα ανάμεσά τους σύμφωνα με το ρεπορτάζ και με μαρτυρία από κύκλους που είναι κοντά στον νεαρό επιχειρηματία. «Καβγαδάκια υπήρχαν από τις γιορτές αλλά δε πάει να πει ότι χωρίζεις αν κάνεις απλά κάποιες μέρες να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου. Η Χριστίνα είχε πολλές υποχρεώσεις με την δουλειά της στο ατελιέ του Πάνου Ζήνα και με την εκπομπή της. Αυτό μάλλον λύγισε τον Μανώλη με την έλλειψη χρόνου να φύγουν και να κάνουν μια απόδραση και ξέσπασε μας λέει χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το περιβάλλον ζευγαριού, ο χωρισμός τους δεν είναι οριστικός και ήδη έχουν αρχίσει προσπάθειες επανασύνδεσης.  Σε καμία περίπτωση δεν υπήρξε τρίτο πρόσωπο ανάμεσά τους κακόβουλοι μίλησαν στην Θεσσαλονίκη ότι κάτι συμβαίνει με τον Αντώνη Κανάκη και ξαναφούντωσε παλιό φλερτ που είχαν.  Οι δυο τους ήταν μαζί περίπου τέσσερα χρόνια και από τον δεύτερο κιόλας χρόνο συζούσαν στο πολυτελές σπίτι του επιχειρηματία στη Φιλοθέη.

Η Χριστίνα μένει αυτές τις μέρες μαζί με τους γονείς της στον Πειραιά, με τους οποίους έχει άψογες σχέσεις. Πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη λόγω του «Ράδιο Αρβύλα» και επιστρέφει Αθήνα για την άλλη της δουλειά.

Όσο αφορά τον γοητευτικό 35χρονο Μανώλη Γρηγοριάδη, κρατά τα ηνία της οικογενειακής επιχείρησης «Pallet Stores» μαζί με τα αδέρφια του.

Για τη Χριστίνα Μουστάκα, ιδανικός σύντροφος σύμφωνα με δήλωσή της είναι ο άνδρας που την κάνει να αισθάνεται ασφαλής πλάι του, ένας άνδρας δυναμικός, που αντιμετωπίζει την καθημερινότητα με προβληματισμό, αλλά και με χιούμορ και αισιοδοξία ταυτόχρονα. Το γυαλί μπορεί να ράγισε αλλά οι κρίσεις είναι για να αντιμετωπίζονται και το πρώτο βήμα έχει γίνει από την πλευρά του επιχειρηματία.

Keywords
Αναζητήσεις
γονεις της χριστινας μουστακα, εικονες χριστινας μουστακας με τους γονεις της
Τυχαία Θέματα