Εντυπωσιακή χρωματική τριλογία

Η limited edition συλλογή Pure Color Cyber Eyes της Estee Lauder, αποδίδει τέλεια τια μεταλλικές τάσεις στο μακιγιάζ των ματιών.

Μια νέα, δυναμική τάση στο μακιγιάζ, που δίνει έμφαση στα μάτια με εντυπωσιακά ζωηρά χρώματα αποτελεί την αφορμή για τη δημιουργία της νέας συλλογής

Pure Color Cyber Eyes της Estee Lauder. Έχοντας ως επίκεντρο τα μάτια, με φόντο σε αποχρώσεις του μπλε- ελεκτρίκ και του πετρόλ από βαθύ, πράσινο ιριδίζον, του προκλητικού χαλκού και ασημιού, του φλογερού μοβ και του πράσινου με τόνους ατόφιου μαύρου και καφέ, δίνει τη δυνατότητα δημιουργίας ατελείωτων εμφανίσεων, παίζοντας με τα χρώματα.

«Η ιδιαίτερη έμφαση στα μάτια δημιουργεί μια αισθησιακή, σεξουαλικότητα. Τα smokey eyes χαρίζουν μια σέξι και παιχνιδιάρικη εμφάνιση, γι' αυτό το λόγο, θα ήθελα να δώσω τη δυνατότητα στις γυναίκες, να κάνουν αυτό το μακιγιάζ σε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας» λέει ο Tom Pecheux, Creative Make Up Director, της Estée Lauder.

Οι σκιές της συλλογής είναι πλούσιες σε χρωστικές, και χαρίζουν ένα φουτουριστικό, έντονα μεταλλικό τελείωμα, ενώ χάρη στη σύνθεση τους δίνουν τη δυνατότητα δύο επιλογών: Με υγρή μορφή, για εξαιρετικά μεταλλικό, εκθαμβωτικά λαμπερό χρώμα ή με στερεή μορφή για διακριτικά λαμπερή εμφάνιση. Σε συνέχεια αυτών τα μολύβια ματιών σε εντυπωσιακά κομψές αποχρώσεις, τονίζουν εκθαμβωτικά τα μάτια ενώ οι μάσκαρα, με ζωηρά χρώματα αναδεικνύουν τις βλεφαρίδες, κι όλα μαζί δημιουργούν το μακιγιάζ που επιτάσσει η εποχή.

Keywords
Τυχαία Θέματα