Ενθαρρύνετε το παιδί να ζωγραφίσει τα δικά του Χριστούγεννα

Ένας μοναδικός διαγωνισμός παιδικής ζωγραφικής θα σας δώσει αυτή τη δυνατότητα.

Οι δραστηριότητες μαζί με το παιδί είναι ό,τι καλύτερο για την οικογένεια. Αθλητισμός, μουσική, τέχνες, παιχνίδι... ο,τιδήποτε μπορεί αν ξεφύγει από τα στεγανά του σχολείου, να οξύνει τη σκέψη του παιδιού, να διευρύνει τις καλλιτεχνικές του ανησυχίες.

Στο πλαίσιο αυτού, διοργανώνεται ένας ξεχωριστός γιορτινός παιδικός διαγωνισμός ζωγραφικής. Συγκεκριμένα, τα Δορυφορικά Κανάλια του ΑΝΤ1 στην Αμερική, στον Καναδά, στην Αυστραλία και στην Ευρώπη

διοργανώνουν για 4η χρονιά το διαγωνισμό με θέμα: «ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΖΩΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ» και καλούν τους μικρούς φίλους, ηλικίας έως 10 ετών, να ζωγραφίσουν τα δικά τους παραμυθένια Χριστούγεννα.

Για πρώτη φορά μάλιστα φέτος, η κυρία Μαρί Κυριακού και η εκπομπή «ΜΕ ΑΓΑΠΗ» θα δει όλες τις ζωγραφιές και θα επιλέξει τους νικητές. Στην καμπάνια του διαγωνισμού, η πρόσκληση έρχεται με τον πιο γλυκό τρόπο: «Μικροί ζωγράφοι όλου του κόσμου, πάρτε τα πινέλα σας, αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη και ζωγραφίστε τα αγαπημένα σας Χριστούγεννα! Ελάτε και φέτος να ζήσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων και να ομορφύνουμε τον κόσμο μας!»

Οι μικροί διαγωνιζόμενοι μπορούν να χρησιμοποιήσουν όποιο υλικό επιθυμούν (μαρκαδόρους, κηρομπογιές, ξυλομπογιές, νερομπογιές) και να στείλουν τη ζωγραφιά τους στον ΑΝΤ1, μέσω ταχυδρομείου ή ηλεκτρονικά, έως και τις 8 Δεκεμβρίου 2011. Οι μεγάλοι νικητές θα στολίσουν τη Χριστουγεννιάτικη Κάρτα των Δορυφορικών Καναλιών του ΑΝΤ1 και θα κερδίσουν από ένα βιβλίο «Μάικ ο Φασολάκης», με προσωπική αφιέρωση από την κυρία Κυριακού.

Keywords
Τυχαία Θέματα