Ένα ροζ ημερολόγιο

Και η ομορφιά έχει το πρόγραμμα της. Κρατήστε τα πάντα καταγεγραμμένα και οργανωθείτε με το Ροζ Ημερολόγιο της Avon

Καθώς φτάνει στο τέλος του ο Οκτώβριος, ο μήνας που έχει καθιερωθεί ως μήνας της εκστρατείας κατά του καρκίνου του μαστού, θυμηθείτε να σημειώσετε στην ροζ ατζέντα σας, όσα έχετε να κάνετε από δω και πέρα για την ομορφιά σας αλλά και για ότι άλλο προκύψει τον καινούριο χρόνο.

Αρκεί η ατζέντα να ανήκει στα «ροζ» προϊόντα της Avon, τα οποία πωλούνται μέσω των Αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. To Ροζ Ημερολόγιο 2012 είναι ένα ημερήσιο, ροζ ημερολόγιο σε πολύ βολική διάσταση, ώστε να χωράει σε κάθε γυναικεία τσάντα. Στις σελίδες του, εκτός από τα συνηθισμένα, θα βρείτε σημειώσεις και στοιχεία που παραπέμπουν στα λευκώματα της εφηβείας μας.

Τα έσοδα που συγκεντρώνονται από τις πωλήσεις του , όπως και από τις πωλήσεις των υπόλοιπων ροζ προϊόντων της Εκστρατείας -ροζ σετ φορμάκια ψησίματος, 5,90€, ροζ Χριστουγεννιάτικη μπάλα, 4,00€- βοηθάτε το ταξίδι του κινητού μαστογράφου. Ουσιαστικά, βοηθάτε μια γυναίκα που ίσως ποτέ δε θα γνωρίσετε, κάνοντας της ένα δώρο ζωής.

H Avon δρα παγκοσμίως, έχοντας συγκεντρώσει και αποδώσει έως σήμερα περισσότερα από 750 εκατομμύρια δολάρια για σκοπούς που αφορούν την εκστρατεία. Στην Ελλάδα, υποστηρίζει από το 2002 το έργο της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα