Ένα δάσος ανάμεσα στα πόδια του

Όταν ένα στοματικό σεξ δεν γίνεται ποτέ, λόγω «προβλημάτων τρίχας».

Ακόμα το σκέφτομαι και γελάω αυτό που μου έτυχε πριν τρεις μήνες με το Γίώργο. Ήταν ένα κανονικότατο φλερτ, με έναν φυσιολογικότατο άνθρωπο που κάποια στιγμή έπρεπε να καταλήξει και στο κρεβάτι. Εκεί, τα προκαταρκτικά ήταν το κάτι άλλο. Μου προσέφερε απίστευτη ευχαρίστηση πολύ πριν μπει μέσα μου και προς στιγμήν σκέφτηκα ότι ήμουν η πιο τυχερή γυναίκα στον κόσμο. Έτσι, όπως είναι λογικό, είπα να τον ευχαριστήσω κι εγώ πριν προχωρήσουμε στη διείσδυση.

Ξεκούμπωσα

το παντελόνι του, το έβγαλα, προχώρησα προς το εσώρουχο και όταν το κατέβασα μια ζούγκλα εμφανίστηκε μπροστά μου. Δεν μπορούσα να βρω το στόχο απ' τις πολλές τρίχες και μου πήρε ώρα μέχρι να τις παραμερίσω και να κάνω αυτό που όλοι περιμέναμε (υπερβάλλω, αλλά καταλαβαίνετε τι εννοώ).

Την αρχική μου έκπληξη –καθώς ο Χρήστος δεν είναι και τόσο τριχωτός άνδρας- διαδέχτηκε το γέλιο. Για την ακρίβεια, έσκασα στα γέλια και διέκοψα την όλη διαδικασία στη μέση. Είμαι απαράδεκτη το ξέρω, αλλά έτσι αντέδρασα εκείνη τη στιγμή.

Εκείνος είχε μείνει πραγματικά έκπληκτος (ειλικρινά απορώ πως καμία πριν από μένα δεν του είχε κάνει ποτέ καμία αναφορά στο θέμα), δεν καταλάβαινε τι γινόταν και εμένα μου ήταν τρομερά δύσκολο να του εξηγήσω. Αναγνωρίζω βέβαια πόσο μπορεί να τον ξενέρωσα, αλλά πραγματικά, δεν υπήρχε κάτι άλλο που θα μπορούσα να κάνω. Τελικά το συζητήσαμε και εμφανίστηκε μετά από μερικές μέρες φουλ περιποιημένος. Επιτέλους μπόρεσα να δω και να απολαύσω τις πραγματικές του διαστάσεις.

Μαρία, ετών 28

Keywords
Τυχαία Θέματα