Εμείς και ο ψυχίατρος της...

Η Λιάνα Κανέλλη -να αγιάσει το στόμα της!- βουλευτής ΚΚΕ αλλά και μια σπουδαία προσωπικότητα της τηλεόρασης και των γραπτών, ο Νίκος Μουρατίδης, ο εκδότης, ο συγγραφέας, με τον ανατρεπτικό δημόσιο λόγο, η Μάρω Λεονάρδου, η συνεπής, αξιοπρεπής, αφοσιωμένη δημοσιογράφος, εγώ (η σεμνή) και η ψυχολόγος με τις πιο σύγχρονες θέσεις Ειρήνη Κουτσιούμπα, θα παρουσιάσουν, θα μιλήσουν και θα συζητήσουν για το βιβλίο της καλής φίλης και της δημοσιογράφου με τις δύσκολες επιλογές,

που ποτέ δε βολεύτηκε, Νανάς Παλαιτσάκη, «Εγώ και ο ψυχίατρος», αυτή την Τετάρτη, στις 7.30 το απόγευμα, στη Γκαλερί Τσαγκαράκης (Καραγιώργη Σερβίας 9).

Αποσπάσματα απ το βιβλίο θα διαβάσει ο ηθοποιός Αλέξανδρος Κρητικός, ενώ θα τραγουδήσει ο Πάτρικ Γκιλμπερτ, με την συνοδεία σαξόφωνου.

Εγώ το άγχος μου το έχω και το παραδέχομαι! Όμως είμαι σίγουρη πως θα ακουστούν –από τους άλλους- σπουδαία πράγματα, απ αυτά που έχουμε ανάγκη όλοι. Λόγια ουσίας, σκέψεις, επικοινωνία. Να ακουμπάμε ο ένας στον άλλον και όλοι μαζί στο σημαντικό και όχι στο εικονικό.

Keywords
Τυχαία Θέματα