Ελεύθερος ο Λάκης Γαβαλάς για τα χρέη του προς το δημόσιο

Το σοκ που προκάλεσε η σύλληψή του στον χώρο της showbiz  ήταν ισχυρό. Το Σάββατο το πρωί ενημερωθήκαμε και το μεσημέρι αφέθηκε ελεύθερος ο γνωστός σχεδιαστής - επιχειρηματίας.

Ο πρωταγωνιστής από το reality του Ant1 "Fab5" που κέρδισε από την πρώτη στιγμή το κοινό, αποτελεί ένα ακόμη τρανταχτό όνομα που οδηγείται στη Δικαιοσύνη για χρέη. Η εντολή της σύλληψης, που έγινε κατά την επιστροφή του Λάκη Γαβαλά

από νυχτερινή του έξοδο στο γνωστό νυχτερινό κέντρο "Διογένης" όπου εμφανίζεται ο Αντώνης Ρέμος και ο Τόλης Βοσκόπουλος. Δόθηκε εντολή από τον οικονομικό εισαγγελέα κ. Γρηγόρη Πεπόνη και τον προϊστάμενο του ΣΔΟΕ, πρώην εισαγγελέα, κ. Ιωάννη Διώτη.

O γνωστός σχεδιαστής από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών οδηγήθηκε με συνοδεία των ανδρών του ΣΔΟΕ και με χειροπέδες, στο δικαστήριο της Ευελπίδων. Αφού έμεινε στον 10ο τακτικό ανακριτή για δύο ώρες περίπου αφέθηκε ελεύθερος και το μόνο που δήλωσε στους δημοσιογράφους ήταν ότι έχει ανάγκη να πάει στο σπίτι ου να ξεκουραστεί. Επίσης οφείλουμε να τονίσουμε ότι έχουν εκδοθεί άλλα δύο εντάλματα σύλληψης, το ένα εναντίον του Κωνσταντίνου Πανουσόπουλου ο οποίος είναι αντιπρόεδρος και συνδιευθύνων σύμβουλος της εταιρείας και το άλλο εναντίον της αδερφής του Λάκη Γαβαλά, Παναγιώτας. Η ιστορία αυτή δεν έχει τελειώσει ακόμη ενώ στον Λάκη Γαβαλά απαγορεύτηκε η έξοδος από την χώρα και είναι υποχρεωτικό να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής που μένει κάθε δέκα μέρες.

 

 

Keywords
Τυχαία Θέματα