«Είμαστε μαζί 10 μήνες και οι δύο 19 ετών. Θέλει να γνωρίσει τους γονείς μου...»

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας
Εχω σχεση εδω και 10 μηνες με ενα αγορι. Ειμαστε και οι δυο 19 χρονων.
Εχω γνωρισει τους δικους του αλλα εκεινος δεν εχει γνωρισει τους δικους μου.
Συνεχεια με πιεζει να τους γνωρισει. Εχω συζητησει το θεμα με τους γονεις

μου και μου ειπαν οτι ειναι νωρις για να επισημοποιησουμε τη σχεση μας..
Τον βλεπω σοβαρα και τον αγαπαω αλλα δεν ξερω τι να κανω.
Με πιεζει πολυ τους τελευταιους μηνες και δεν ξερω τι να κανω ΣΟΣ.

Η απάντηση του Queen.gr

Για να είμαι ειλικρινής δεν καταλαβαίνω το λόγο που το κάνουμε τόσο μεγάλο θέμα όλο αυτό. Είστε μόλις 19 ετών. Ίσως σου φαίνεται όλη σου η ζωή αυτή η σχέση τώρα αλλά η ζωή σου ούτε καν φαντάζεσαι πόσο ΔΕΝ έχει πραγματικά αρχίσει ακόμη. Κι εκείνος επίσης.

Το πρόβλημα ποιο είναι ακριβώς;

Όταν λες να το επισημοποιήσετε; Πώς δηλαδή; Το να γνωρίσει τους γονείς σου δεν είναι καθόλου κακό- ιδίως να μένεις με τους δικούς σου. Καλό είναι να γνωρίζουν τον άνθρωπό σου. Δεν θέλεις εσύ ή δεν θέλουν εκείνοι; Αν είναι διστακτικοί αφού ξεκαθαρίσεις τα πράγματα με εκείνον (διάβασε παρακάτω) θα μπορούσες να τους φέρεις σε επαφή σε κάποια γιορτή έστω ή να έρθει σπίτι σου καθησυχάζοντας τους γονείς σου πως δεν πρόκειται να τρελαθείτε και να βγάλετε άδειες στο πρώτο δημαρχείο.

Αν όταν μιλάμε για επισημοποίηση εκτός από μία απλή γνωριμία εννοούμε και βέρες ή υποσχέσεις- τότε ναι. Έχουν δίκιο οι γονείς σου ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για τόσο σοβαρά βήματα. Ούτε καν ξέρετε ποιοι είστε ακόμη. 19 ετών είναι πολύ νεαρή ηλικία για να θεωρήσετε ότι θα κρατήσει αυτή η σχέση και να κάνετε σοβαρά βήματα- ούτε στα λόγια. Θα πρέπει αν έχει κάτι τέτοιο στο μυαλό του να μιλήσετε και να του εξηγήσεις πως η σχέση σας είναι μια χαρά (αν όντως είναι έτσι) όπως είναι, για αυτή τη δεδομένη περίοδο- και πως μία επισημοποίηση είναι υπερβολή και δεν θα αλλάξει ουσιαστικά κάτι...

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα