Είμαι παντρεμένη. Νιώθω πως σαν γυναίκα έχω βαλτώσει και θέλω να με προσέξει κάποιος!

21:15 6/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι παντρεμένη εδώ και 7 χρόνια και έχω ένα παιδάκι. Ο γάμος μου χωρίς ιδιαίτερο λόγο δεν ειναι και στα καλύτερα του...απλά μάλλον έχουμε πέσει στη παγίδα της ρουτίνας και προσωπικά τουλάχιστον με ενοχλεί. Προσπάθησα αρκετές φορές να το συζητήσω με τον άντρα μου αλλά θεωρεί ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο , ότι τα κάνω λίγο υπερβολικά τα πράγματα κ.λ.π . Εγώ όμως αισθάνομαι ότι πνίγομαι , με εκνευρίζουν και τα πιο απλά πράγματα και πολλές φορές ξεσπάω χωρίς λόγο...από την άλλη όμως έχω πει άπειρες φορές ότι δεν είμαστε καλά ,ότι κάτι δεν πάει καλ ...και η απάντηση που παίρνω είναι ότι κάνω λάθος , χρειάζομαι ξεκούραση γιατί έχω κουραστεί τελευταία κλπ...
Και είναι και αυτός...ο Χ.ο οποίος δουλεύει σε ένα πολυκατάστημα κοντά στο σπίτι μου , χρόνια τώρα. Θεωρώ ότι έχουμε καμιά 15αρια χρόνια διαφορά ( είμαι 35 ) αν και δεν του φαίνεται καθόλου. Παντρεμένος και αυτός με ένα γιο γύρω στα 20-22. Πάντα τον θεωρούσα γοητευτικό αλλά ως εκεί. Τον τελευταίο καίρό όμως έχω παρατηρήσει ότι όποτε επισκεφτώ το κατάστημα και είναι εκεί , πάντα θα με κοιτάξει ,πάντα μα πάντα αφήνει τη θέση του και περιφέρεται μες στο κατάστημα , περνόντας από μπροστά μου μερικές φορές ...μέχρι και στο ταμείο εμφανίζεται και περιφέρε ται μέχρι να φύγω. Στην αρχή το θεώρησα τυχαίο , λέω εντάξει έτυχε.Σκέφτηκα μήπως είναι της φαντασίας μου και πλάθω ιστορίες ....αλλά αυτό το σκηνικό έχει επαναληφθεί καμιά 10αριά φορές ..Τόσο τυχαίο να είναι ?? 2-3 φορές που στο ταμείο η ταμίας ήταν μια γνωστή μου , έπιασε κουβέντα τέτοια ώστε να συμμετάσχω και εγώ ,αλλά αυτό κρατάει λίγα λεπτά και φυσικά η συζήτηση μένει στο θέμα και τίποτα παραπέρα. Την τελευταία φορά , πέρασε από δίπλα μου , κοντοστάθηκε και με κοίταζε .Το βλέμμα του ήταν τόσο εντονο που από εκείνη τη στιγμή είναι μες στο μυαλό μου.

Θα ήθελα να μου μιλήσει , αλλά λόγω χώρου εργασίας καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο. Δεν ξέρω αν θέλω να κάνω κάτι παραπάνω , θέλω όμως να μου δείξει κάποιος ότι ενδιαφέρεται για εμένα , ότι μετράω ακόμα σα γυναίκα ...Πως όμως θα γίνει αυτό , όταν εκτός δουλειάς - δεν ξέρω ούτε καν αν μένει στην περιοχή - οι πιθανότητες να τον συναντήσω είναι μηδαμινές!!

H απάντηση του Queen.gr

Αρχικά φίλη μου θα πρέπει να ξεκαθαρίσεις τα θέλω σου και τις προτεραιότητές σου. Το ότι ό άντρας σου δεν καταλαβαίνει ότι έχεις... ξενερώσει ας το πούμε δεν είναι δικαιολογία για να ξεκινήσεις κάτι άλλο. Άνθρωποι είμαστε και χρειαζόμαστε την αγωνία, το μυστήριο, την επιβεβαίωση, κάτι καινούριο κλπ. Εδώ όμως έχουμε δύο ανθρώπους με οικογένεια. Εσένα και το φίλο μας από το κατάστημα...

Εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω να βρεις τρόπο να πλησιάσεις τον εν λόγω κύριο. Γνώμη μου είναι να κάτσεις να τα βρεις με τον σύζυγό σου... τώρα το να τα βρεις μπορεί να σημαίνει και να το διαλύσετε. Αυτή η κουβέντα που θα του εξηγήσεις πολύ σοβαρά τι αισθάνεσαι και τι λείπει από τη ζωή σου- πρέπει να γίνει πολύ επιτακτικά. Καμιά φορά φταίει και ο τρόπος με τον οποίο λέμε ό, τι λέμε με εποτέλεσμα να μην μας παίρνουν στα σοβαρά.

Πρώτα θα ξεκαθαρίσεις τη θέση σου και ύστερα αν θες θα ψαχτείς για περιπέτειες ή κάτι πιο σοβαρό. Στην προκειμένη περίπτωση, έχεις ακόμη μία οικογένεια και ένα παιδί που θα εκθέσεις αν δημιουργηθεί κάποιο πρόβλημα.

Μία παράνομη ερωτική ιστορία όχι μόνο δε θα σου λύσει τα προβλήματα αλλά θα σου δημιουργήσει περισσότερα- όχι μόνο σε εσένα αλλά και στους γύρω σου. Καταλαβαίνω από τον τρόπο που γράφεις πως θες απεγνωσμένα την προσοχή του... αλλά αυτή η απόγνωση του να σε προσέξει κάποιος ακόμη κι αν αυτός είναι η λάθος περίπτωση δεν θα σου βγει σε καλό. Συγνώμη αν δεν ελαφραίνω το κλίμα, αλλά είμαι της άποψης του να τα βάλεις σε τάξη με τον άντρα σου πρώτα και να μην το αφήνεις φλου. Όταν θέλουμε κάτι πραγματικά μπορούμε να κάνουμε τον άλλο τα το χωνέψει. Μετά... κάνε ό, τι καταλαβαίνεις. Αλλά μην μπλέκεσαι έτσι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα
  • Δημοφιλέστερες Ειδήσεις Queen.gr