Είμαι ανάμεσα σε δύο άνδρες και έχω μπερδευτεί. Μήπως είναι καλύτερα να μείνω μόνη μου;

Γεια σας,

Ήμουν με τον Περικλή ενάμισι χρόνο, με αυτόν χωρίσαμε γιατί εκείνος μου το ζήτησε. Πονούσα αλλά προσπάθησα να πάω παρακάτω. Μόλις γνώρισα τον Γιάννη, 8 μήνες μετά τον χωρισμό μου, προσπάθησα να πάω παρακάτω μαζί του. Δύο μήνες μετά, ο Περικλής γύρισε, αλλά εγώ δεν γύρισα γιατί ήμουν σίγουρη για την αρχή που ετοιμαζόμουν να κάνω. Με τον Περικλή όμως ποτέ δεν σταματήσαμε να επικοινωνούμε, πάντα στέλναμε έστω και ένα απλό τι κάνεις. Αργότερα ο Περικλής έκανε παιδί και ζει τώρα μαζί με την κοπέλα του, αλλά και πάλι ποτέ δεν έπαψε να νοιάζεται να μου στείλει.
Εγώ με τον Γιάννη

συνέχισα να είμαι, αλλά αργότερα αποκτήσαμε πάρα πολλά προβλήματα, ήθελε να περνάμε όλες μας τις ώρες μαζί. Θύμωνε με όλα. Ακόμα και στο σπίτι μου να πήγαινα θύμωνε γιατί δεν είμαστε μαζί. Ήξερα πως με αγαπούσε αλλά ένιωθα πως το έκανε αρρωστημένα. Εν πάση περιπτώση με τον Γιάννη είμαστε μαζί δυόμισι χρόνια. Πριν 4 μήνες είχα κουραστεί τόσο από όλη αυτή την κατάσταση και χωρίσαμε. Εγώ στην αρχή ήμουν πολύ καλά. Ένα μήνα μετά τον χωρισμό μας, έτυχε να μου στείλει ο Περικλής. Εγώ με τον Περικλή ξεκίνησα να βρισκόμαστε, ενώ ήταν με την άλλη. Αλλά ποτέ δεν μπήκα στην διαδικασία να με φανταστώ ξανά μαζί του.
Κατά την διάρκεια που βρισκόμουν με τον Περικλή ο Γιάννης γνώρισε κάποια. Ενώ στην αρχή δεν με πείραξε όσο περνούσαν οι μέρες ζήλευα όλο και περισσότερο. Πριν 2 εβδομάδες με τον Περικλή σταματήσαμε να επικοινωνούμε χωρίς όμως να έχει προηγηθεί κάποιο πρόβλημα μεταξύ μας. Πριν 4 μέρες άρχισα να σκέφτομαι τον Γιάννη και αν θα έπρεπε να ξανάμαστε μαζί. Παρόλα αυτά δεν ήθελα να τον χωρίσω από την κοπέλα του.
Ώσπου συναντηθήκαμε τυχαία και εκεί ξεκίνησε μία ιστορία να μου λέει να είμαστε μαζί. Εγώ όμως παρ' όλο που το σκεφτόμουν δεν ήμουν σίγουρη για τα συναισθήματα μου. Στην αρχή του είπα πως δεν θέλω. Αλλά αργότερα ένιωθα πολύ μπερδεμένη. Άρχισα να σκέφτομαι πως μόνο αν περάσω χρόνο μαζί του θα καταλάβω αν θέλω να είμαστε μαζί. Εγώ αυτό του το είπα. Και εκείνος μου είπε πως για μένα τα ρισκάρει όλα πως θέλει να προσπαθήσουμε και ας μην είμαι σίγουρη.
Την ημέρα όμως που τα ξαναβρίκαμε και εκεί που είπα θα προσπαθήσω με πήρε τηλέφωνο ο Περικλής. Εκεί τα ξαναμπέρδεψα όλα μέσα μου. Από την μία σκέφτομαι να προσπαθήσω με τον Γιάννη αλλά από την άλλη νιώθω πως είναι θέμα χρόνου να το σταματήσω. Φοβάμαι πως γύρισα πίσω από καθαρή ανασφάλεια που ήμουν μόνη και δεν είχα μια αγκαλιά από κάποιον που με αγαπάει. Σκέφτομαι πως αν τον ήθελα πραγματικά τον Γιάννη δεν θα ασχολιώμουν με τον Περικλή, ούτε θα με πείραζε τόσο στα συναισθήματα μου. Εγώ στον Γιάννη έχω πει πως φοβάμαι μήπως είναι η ανασφάλεια μου, αλλά εκείνος συνεχίζει να μου λέει πως θέλει να προσπαθήσουμε.
Και εγώ τώρα είμαι σε μία φάση να το προσπαθήσω τελικά με τον Γιάννη; Ή όχι αφού δεν ξέρω τι γίνεται μέσα στο κεφάλι μου...

Αγαπητή φίλη,

Εγώ μπερδεύτηκα με όλα αυτά. Φαντάσου, δηλαδή, πώς πρέπει να είναι τα πράγματα στο μυαλό σου.

Κοίτα να δεις και θα σου μιλήσω πολύ ειλικρινά. Η λογική λέει ότι κανονικά θα έπρεπε να προσπαθήσεις με τον Γιάννη. Ο άλλος έχει παιδί, μένει με τη φίλη του κτλ κτλ. Πολλή ενέργεια, αλλά και τσάμπα κόπος στο τέλος, γιατί δύσκολα τον βλέπω να τα αφήνει αυτά για να είναι και πάλι μαζί σου. Αλλά όπως σου είπα αυτό λέει η λογική και υποχρεούμαι να στο πω.

Όμως σήμερα δεν έχω ιδιαίτερη όρεξη να το... παίξω λογικός. Δεν μου πολυβγαίνει. Άρα δύο είναι τα πράγματα που μου περνάνε από το μυαλό:

1. Φαίνεται πως με τον Περικλή υπάρχει κάτι... ιδιαίτερο να το πω, περίεργο να το πω, μεταξύ σας. Άρα, αν έχεις τέτοιο κόλλημα μαζί του (και προφανώς αυτός μαζί σου) μήπως πρέπει να βάλετε κάτω τα πράγματα και να δείτε τι θα κάνετε; Είναι κρίμα να πληγώνετε τους άλλους γύρω σας επειδή δεν ξέρετε τι θέλετε.

2. Τελείωνε και με τους δύο! Απλά τα πράγματα. Εσύ θέλεις να είσαι με κάποιον, γιατί απλά δεν θέλεις να είσαι μόνη σου. Καλή μου, πρέπει να μάθεις να ζεις και μόνη σου. Δεν μπορείς συνεχώς να είσαι γαντζωμένη πάνω σε κάποιον άλλον, γιατί στο τέλος δεν θα κάνεις ουσιαστικές σχέσεις, αλλά σχέσεις για ασφάλεια. Και αυτό είναι τόσο, μα τόσο κουραστικό.

Τι καταλαβαίνεις από τα παραπάνω; Ναι, τον Γιάννη χώρισέ τον, γιατί δεν τον αγαπάς. Ξέρεις ότι εκείνος σε αγαπάει, αλλά εσύ τον έχεις μόνο για να νιώθεις καλά και για να μην είσαι μόνη.
Άστον να προχωρήσει και ξεκαθάρισε αυτόν τον πανικό στο μυαλό σου. Βασικό το τελευταίο...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα