Είμαι 7 χρόνια μαζί του και δεν μου φέρεται καλά. Χάνω τη ζωή μου;

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας!Είμαι 20 χρονών και έχω μια σχέση εδώ και 7 χρόνια! Έχει κάνει διάφορα πίσω από την πλάτη μου και έχουμε χωρίσει αρκετές φορές! Είναι απόλυτος σε αυτά που θέλει και ενώ εγώ έχω αλλάξει ριζικά την καθημερινότητα μου αυτός εκεί,όπως λέει ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ! Έχουν περάσει στιγμές από την ζωή μου που νιώθω απλα οτι χωρίς να το κάνει επίτηδες με χρησιμοποιεί!! Αυτό συμβαίνει κυρίως γιατί έχουμε περάσει

ένα διάστημα που είμασταν κρυφά μαζί !Ξέρω οτι με αγαπάει αλλά έρχονται στιγμές που δεν μου φτανει! Εχω χάσει φίλους,φίλες,βόλτες,σπουδές! Και πέρα απο τις πολύ δικές μας στιγμές δεν κάνουμε και πολλά πραγματα μαζι!! Η ανασφάλεια μου είναι στα ύψη!! Νιώθω οτι δεν έχω άλλη υπομονή! Ομως φοβάμαι να μην κάνω κατι που θα το μετανιώσω....Από τον περασμένο Νοέμβρη είμαι ερωτευμένη με άλλον! Απο τον πρώτο χρόνο που είμασταν μαζί ποτέ δεν σκέφτηκα άλλον ερωτικά! Ο φίλος μου είναι ο πρώτος μου και μοναδικός μέχρι σήμερα, μου είναι δύσκολο να προχωρήσω! Και ενώ πριν μερες το τελείωσα μαζί του μετά απο κάτι που έκανε και δεν μου άρεσε τώρα μου ξανά έστειλε και μου είναι δύσκολο να του το πω πάλι!

Η απάντηση του Queen.gr

Δεν υπάρχει απολύτως κανένα μα κανένα νόημα να μένεις σε αυτή την κατάσταση. Ίσως είναι αγάπη, ίσως είναι συνήθεια μα δεν είναι μια φυσιολογική σχέση, δεν σου φερόταν καλά και ήδη έχεις θυσιάσει πολλά γι αυτόν. Ο χωρισμός μεταξύ σας δεν είναι και τόσο μεγάλο θέμα μιας και έχετε χωρίσει αρκετές φορές. Αυτή η σχέση θα τελείωνε ή θα τελειώσει ούτως ή άλλως. Είστε μαζί 7 χρόνια και είσαι μόνο 20. Είστε μαζί από τα 13 σου- δεν είναι καν σχέση αυτό. Είναι ένας παιδικός έρωτας-εξερεύνηση που ξεκίνησε για να ανακαλύψετε τον εαυτό σας, το σεξ και ό, τι άλλο θέλεις. Δεν μπορείς να συνεχίσεις να χάνεις σημαντικά πράγματα από την ενήλικη ζωή σου για μια παιδιάστικη ιστορία.

Δεν το μειώνω αλλά όπως περιγράφεις την κατάσταση δεν βλέπω κάποια ωριμότητα. Και ο φίλος σου μένει σε αυτό επειδή του προσφέρει ίσως μια ασφάλεια και είναι η σταθερή ...καβάτζα. Αν ήταν να είναι προσηλωμένος σε σένα και μεγάλωνε όντως μέσα από τη σχέση αυτή δεν θα έκανε όλα αυτά πίσω από την πλάτη σου. Καλώς ερωτεύτηκες, λοιπόν και είτε γίνει έιτε όχι κάτι με τον καινούριο θεωρώ πολύ καλύτερο να ψάξεις κάτι νέο, κάτι φυσιολογικό και ώριμο. Κάτι που θα σε πάει μπροστά και όχι πίσω!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ



Keywords
Τυχαία Θέματα