Είμαι 22 ετών και έχω πρόβλημα στύσης κατά τη διάρκεια του σεξ. Τι να κάνω;

Κατά τη διάρκεια του σεξ έχω πρόβλημα με τη στύση μου. 

Αγαπητέ Dr Love,

hi eimai o spyros 22 kai exw provlima me tin stisi.......eno exo stisis katatin diarkia toy sex xanete....kai psilopefti.......me sinepia oyte i fili moy na to apolamvani ....oyte egw ....kai mpori na kanoyme sex gia teseris wres xoris tin pemtoysia poy einai o orgasmos.....ama mporis na moy peis ena tips tha me sosis

Αγαπητέ Σπύρο,

 πρώτα από όλα να σου πω πως καλό είναι να ζητήσεις την γνώμη κάποιου ανδρολόγου/σεξολόγου. Ένας ειδικός επιστήμονας είναι πάντα πιο κατάλληλος για τέτοια θέματα τα οποία, είτε είναι οργανικά, είτε ψυχολογικά, δεν παύουν να είναι (αρκετές φορές) ιδιαιτέρως σοβαρά για να τα παίρνουμε αψήφιστα.

Από τη μεριά μου, εικάζοντας και μόνο, θα σου πως τα εξής. Η προβληματική στύση, όπως σου ανέφερα και πιο πάνω, μπορεί να οφείλεται είτε σε οργανικούς/υγείας λόγους (άρα χρειάζεσαι οπωσδήποτε συμβουλή γιατρού), είτε σε ψυχολογικούς παράγοντες. Ειδικά από τη στιγμή που μου αναφέρεις πως είσαι μόλις 22, το θέμα υγείας εικάζω πως είναι πολύ λιγότερο πιθανό.
Σκέψου λοιπόν τι μπορεί να σε στρεσάρει αυτό τον καιρό, είτε γενικότερα στη ζωή σου, είτε και, πιο συγκεκριμένα στη σχέση σας. Δούλεψέ το με τον εαυτό σου, αλλά και με την κοπέλα σου. Μιλήστε ανοιχτά και προσπαθήστε να χαλαρώσετε και χωρίς να σκέφτεστε τις "αποτυχημένες" προσπάθειες του παρελθόντος, να απολαύσετε το σεξ.

Πάντως, έχε κατά νου, πως υπάρχει πάντα και το ενδεχόμενο του να μην υπάρχει μεταξύ σας η χημεία που χρειάζεται. Συμβαίνει αυτό. Μην αγχώνεσαι πάνω από όλα.
Είσαι πολύ μικρός για κάτι τέτοιο. 
 Για ακόμη περισσότερες ερωτήσεις και ιστορίες σας κλικάρετε εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα