Είχαμε ελεύθερη σχέση, περνάγαμε ωραία, αλλά εξαφανίστηκε χωρίς καμιά εξήγηση. Τι να κάνω;

13:26 8/1/2014 - Πηγή: Queen.gr

Καλησπέρα!

Για 1,5 μήνα σχεδόν διατηρούσα "ελεύθερη σχέση" με κάποιον, ο οποίος με άφησε χωρίς καμιά εξήγηση!
Το μόνο που μου είχε πει ήταν ότι έχει και μια άλλη στο μυαλό του η οποία είναι εκτός πόλης αυτόν τον καιρό και όταν επιστρέψει θα γυρίσει σε αυτήν! Από εκείνη την ήμερα δεν έχουμε μιλήσει ξανά. Ούτε έξω που τον εχω πετύχει δεν με έχει χαιρετίσει!Το θέμα μου είναι ότι εγώ είμαι ακόμα κολλημένη μαζι του παρόλο που ξέρω οτι δεν μου φέρθηκε σωστά.
Και ίσως από εγωισμό δεν μπορώ να δεχτώ οτι μετά από όλα αυτά που μου έλεγε και έκανε με άφησε έτσι απλά!
Τι με συμβουλεύεις

να κάνω και τι μπορεί να έχει στο μυαλό του εκείνος;


Αγαπητή φίλη,

Πλάκα μου κάνεις ε; Ειλικρινά δεν μπορεί να έχεις τέτοιες απορίες. Μπορείς; Δεν θυμάμαι αν σε ρώτησα, αλλά... πλάκα μου κάνεις ε;

Μπορείς να καταλάβεις γιατί στα λέω αυτά; Επειδή δεν γίνεται να πέφτεις από τα σύννεφα όταν έχεις ελεύθερη σχέση. Το λέει και το όνομά της: ελεύθερη σχέση.

Με λίγα λόγια τι θέλω να σου πω: δεν είχε κανένα λόγο να σου δώσει εξηγήσεις γιατί εξαφανίστηκε. Δεν έχει κανένα λόγο να σε χαιρετάει έξω (ιδιαίτερα αν είναι μαζί με κάποια άλλη και δεν θέλει να καρφωθεί) και το μόνο που σου είχε πει -«έχει και μια άλλη στο μυαλό του η οποία είναι εκτός πόλης αυτόν τον καιρό και όταν επιστρέψει θα γυρίσει σε αυτήν»- ήταν το μόνο που θα έπρεπε να ξέρεις. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είχατε ελεύθερη σχέση.

Και όχι, δεν τον στηρίζω. Και εσύ θα μπορούσες να την κάνεις αν ήθελες χωρίς να δώσεις καμιά εξήγηση και κανείς δεν θα σου έλεγε τίποτα.
Εκείνος, όσο περίεργο σου φαίνεται, μια χαρά σου φέρθηκε στην τελική. Γνώριζες τι είδους σχέση είχες από την αρχή, σου είπε τι θα κάνει αν επιστρέψει η άλλη και.. το έκανε! Τέλος. Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε τρελαίνει.
Α, κόλλησες μαζί του, ε; Ε, δεν πρέπει να κολλάς με τις ελεύθερες σχέσεις. Βασικός κανόνας αυτός. Αν δεν μπορείς να τον τηρήσεις, τότε δεν κάνεις ελεύθερη σχέση.

Άρα η συμβουλή μου είναι προχώρα. Γεμάτος ο τόπος με αγοράκια είναι, θα βρεις κάποια στιγμή τη σχέση που θέλεις.
Όσο για το τι σκέφτεται; Δεν είναι και τόσο δύσκολο να το καταλάβεις, γιατί το δείχνει. Με κάθε τρόπο. Ό,τι είχατε τελείωσε και αυτός έχει προχωρήσει. Τέλος. Απλά πράγματα.

ΥΓ.: Btw, τι τις θέλετε τις ελεύθερες σχέσεις αφού δεν τις μπορείτε; Όχι, ειλικρινά ρωτάω...

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα