Είχαμε 4 χρόνια σχέση, με σκαμπανεβάσματα. Με ζήλευε, με ξεφτίλισε και με χτύπησε, αλλά τον σκέφτομαι

Στα 4 χρόνια που είμασταν μαζί είχαμε σκαμπανεβάσματα και συχνούς χωρισμούς, αλλά δεν τον έχω ξεπεράσει νομίζω

Αγαπητέ Dr Love,

διαβαζω καιρο τωρα την στηλη σου και πηρα το θαρρος να σου εκμυστηρευτω και γω το προβλημα μου.

ειμαι χωρισμενη και εχω ενα παιδι. τα τελευταια 4 ειχα μια σχεση με εναν ανθρωπο 6 χρονια μικροτερο μου. Η σχεση μας ειχε αρκετα σκαμπανεβασματα, χωρισμους, αλλα και απιστευτες ομορφες στιγμες, πολυ παθος,

πολυ σεξ και γενικα συντροφικοτητα. Το πιο αρνητικο στη σχεση μας ηταν το γεγονος οτι κανενας φιλος ή γνωστος του δεν γνωριζε την υπαρξη μου παρ'ολο που η σχεση μας περιλαμβανε κοινες εξοδους , διακοπες, περιστασιακη συμβιωση (οταν το παιδι ηταν με τον πατερα του).

Σε καποιον απο τους τελευταιους χωρισμους μας εκανα καποιες γνωριμιες τις οποιες δεν συνεχισα απο πλευρα μου καθως ημουν ακομα κολλημενη με αυτον τον ανθρωπο. Ομως εκεινος παρακολουθησε κ τα ανακαλυψε και βαζοντας την φαντασια του να οργιασει κατεληξε στο οτι δεν ειμαι αξια εμπιστοσυνης (για να μην χρησιμοποιησω τις εκφρασεις περι π....ς)

Προσπαθησα να εξηγησω, μαλωσαμε, με χτυπησε ομως τελικα συμφωνησαμε να προσπαθησουμε ξανα. Ομως προφανως εκεινος δεν το ειχε ξεπερασει. Υστερα απο αυτο και για πολυ καιρο προσπαθουσε να με πεισει να κανουμε σεξ με καποιον τριτο..Αντρα. Καθως συνηθιζα να κανω οτι μου ελεγε αφου ετσι υπηρχε ηρεμια μεταξυ μας τελικα συμφωνησα δινοντας του ομως να καταλαβει οτι το κανω αποκλειστικα γιατι το θελει.

Φυσικα οπως καταλαβαινεις υστερα απο αυτο και αφου με ξεφτιλησε τελειως (γιατι αυτο ηθελε ουσιαστικα,να με τιμωρησει και να αποδειξει οτι ειμαι π...α) τον εδιωξα και με πολυ ασχημο τροπο. Με χτυπησε παλι και ζητωντας μου συγνωμη και μια ακομη ευκαιρια αποχωρησε. Απο τοτε το μονο που ελαβα ηταν ενα μυνημα συγνωμης στο κινητο μου. Ουτε τηλεφωνο ουτε αυτοπροσωπως. Δυστυχως αν και εχουν περασει καμποσοι μηνες απο τοτε ακομη και τωρα τον σκεφτομαι και μου λειπει απιστευτα.

Επισης αναρωτιεμαι τελικα τι ημουν για αυτο τον ανθρωπο που πραγματικα αγαπησα τοσο και που δεν εκανε ουσιαστικα μια προσπαθεια να τον συγχωρεσω. Πως γινεται ενας αντρας να αφηνει μια γυναικα που λεει πως αγαπαει χωρις να κανει κατι? Και ουσιαστικα τωρα που το σκεφτομαι σε χωρισμους μας μαλλον παντα εγω ημουν εκεινη που υποχωρουσε παντα. Τελικα ποσο χαμηλα μπορει να πεσει μια γυναικα το καταλαβα τον τελευταιο καιρο.

Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου. Και για την συμβουλη σου προκαταβολικα.

Αγαπητή φίλη,

σκεφτόμουν αν χρειαζόταν να σου απαντήσω με λεπτομέρεια πάνω στα γραφόμενά σου. Να πιάσω δηλαδή από την αρχή την εξιστόρηση και να σου λέω την γνώμη μου για τους χωρισμούς, τις επανασυνδέσεις, το τρίο, τα μηνύματα κλπ κλπ κλπ.

Όμως, τελικά, αποφάσισα πως δεν έχει κανένα νόημα. Για τον απλούστατο λόγο του ότι ένας άντρας που χτυπά μια γυναίκα, και μάλιστα επανειλημμένα, είναι σκουλήκι.
Και η γυναίκα που το ανέχεται χρειάζεται βοήθεια. Από τα γραφόμενά σου, α
Keywords
Τυχαία Θέματα