Εδώ και καιρό μου αρέσει μια κοπέλα που μιλάμε στο facebook. Μάλιστα χώρισα με τη φίλη μου για αυτήν. Αλλά νομίζω ότι παίζει μαζί μου. Τι να κάνω;

Χαιρετώ!

Πριν αρκετό καιρό ήταν μια κοπέλα, η οποία μου άρεσε πραγματικά. Μιλούσαμε από το Facebook.. Όταν την έβλεπα κάτω βέβαια δεν είχα το θάρρος για να της μιλήσω. Από τις συζητήσεις μας δεν ήταν ούτε πολύ ψυχρή ούτε πολύ ζεστή. Μετά από λίγο καιρό σκέφτηκα ότι ήταν καιρός να της ζητήσω να βγούμε. Η κοπέλα δεν απάντησε αλλά έμαθα από γνωστό μου ότι το θέμα δεν το έβλεπε σαν εμένα (σχέση).
Μετά από 2 μήνες προέκυψε κάτι με μια

άλλη κοπέλα. Δεν ήμουν πολύ ζεστός βέβαια. Έμαθα ότι ζήλεψε η κοπέλα η προηγούμενη και ότι την πείραξε που προχώρησα. Όταν το έμαθα μετά από λίγο καιρό χώρισα με την κοπέλα και σκόπευα να μιλήσω στην προηγούμενη. Όταν της μίλησα είπε πως δεν θέλει.
Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό άρχισε να πατάει like σε status, φωτογραφίες. Μου αρέσει πολύ (η πρώτη). Να τα λάβω ως θετικά τα like ή απλώς παίζει; Tι να κάνω;


Αγαπητέ φίλε,

Τι να κάνεις; Για αρχή θα έλεγα ότι καλό θα ήταν να σταματήσεις να περνάς τόσες ώρες μπροστά στον υπολογιστή σου και να βγεις να ζήσεις έξω. Ξέρεις στη πραγματική ζωή, εκεί που υπάρχουν άνθρωποι, συζητήσεις, γέλια, ποτά και όχι profile pics, status, likes και angry birds!
Έτσι για αρχή το λέω, γιατί είναι κρίμα δύο μέτρα παλικάρι (μπορεί να είσαι και 1.60, δεν είναι αυτή η ουσία) να μην έχεις το θάρρος να μιλάς σε κοπέλες.
Είναι ακόμα πιο κρίμα να προσπαθείς να ανακαλύψεις αν το like είναι φλερτ. Το ζωντανό φλερτ είναι ένα από τα πιο ωραία πράγματα που υπάρχουν και ζει ο άνθρωπος - και όταν λέω «ζωντανό» δεν εννοώ με web camera! Παιδιά ξυπνήστε! Τι έχουμε πάθει;

Όσο για το θέμα σου. Έχω την αίσθηση πως ούτε ο Mark Zuckerberg δεν μπορεί να πει με σιγουριά αν τα συγκεκριμένα like είναι επειδή της αρέσεις ή επειδή παίζει μαζί σου (βέβαια αν του το προτείνεις ως ιδέα για μια νέα εφαρμογή, πχ. το flirt like, γκόμενα μπορεί να μην βγάλεις, αλλά λεφτά σίγουρα θα βγάλεις. Ελπίζω να είσαι προγραμματιστής!).
Όμως αν κρίνω από αυτά που μου είπες για την κοπέλα, μάλλον σε παίζει και άσχημα μάλιστα. Και τα καταφέρνει μια χαρά.

Το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση είναι ότι χώρισες με το άλλο το κοριτσάκι. Όχι για πολλούς λόγους, αλλά δεν την γούσταρες. Άρα κρίμα να καθόσουν μαζί της γιατί δεν σου έκατσε η άλλη. Κρίμα και για σένα και για αυτήν.

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα