Έχουμε σχέση υποτίθεται αλλά αν δεν επικοινωνήσω εγώ, παραμένει άφαντος!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γειά σας!!! Θέλω να με βοηθήσετε σε ένα θέμα που έχω με το αγόρι μου. Είμαστε μαζί 3 μήνες και είναι 2 χρόνια μεγαλύτερός μου. Επειδή μένουμε αρκετά μακριά ο ένας από τον άλλο βλεπόμαστε μόνο κάθε Σάββατο. Όταν είμαστε μαζί περνάμε πολύ ωραία είναι πολύ καλός, τρυφερός και ευγενικός μαζί και μου έχει πει πολλές φορές πόσο του αρέσω. Με έχει γνωρίσει σε πολλούς φίλους τους, οι οποίοι με σέβονται αρκετά, καθώς επίσης και τους γονείς του. Βασικά, είναι ο αδελφός της

κολλητής μου άρα ήξερα τους γονείς του πριν τη σχέση μας και με συμπαθούν πολύ. Αυτό που με ενοχλεί πολύ είναι ότι δεν με παίρνει τηλέφωνο και περιμένει συνέχεια από εμένα και όταν μου λέει ότι θα με πάρει μια συγκεκριμένη μέρα δεν με παίρνει. Επίσης, όταν τον παίρνω τηλέφωνο και του λέω να βγούμε υπήρχαν αρκετές φορές που μου έχει πει ότι δεν μπορεί να βγει λόγο διαβασμάτων. Ακόμα εχει τύχει να μην τον πάρω εγώ τηλέφωνο και είχαν περάσει 2 εβδομάδες που δεν μιλήσαμε. Τί να κάνω για να τον κάνω να ενδιαφερθεί πραγματικά μαζί μου; Ξέρω ότι του αρέσω πολύ εμφανισιακά αλλά εσωτερικά δεν με ξέρει και πολύ καλά. Μία γνώμη που πήρα ήταν να του πω ότι χωρίζουμε για να κολλήσει πιο πολύ μαζί μου είναι καλή ιδέα; Γιατί οπώς τον ξέρω υπάρχει πιθανότητα να το κάνει. Εμένα μου αρέσει πολύ και δεν θέλω να τον χάσω... Σας παρακαλώ πείτε μου τη γνώμη σας. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Η απάντηση του Queen.gr

H αλήθεια παρά τους τίτλους και την οικογενειακή οικειότητα φαίνεται στις συμπεριφορές. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν έχουν επίσημα σχέση, δεν έχουν πει κάτι αλλά κρατούν καθημερινή επαφή, βλέπονται και νοιάζονται ο ένας για τον άλλον. Ουσιαστικά αυτό που έχετε δεν είναι σχέση κανονική. Δεν σημαίνει πως επειδή είπατε κάτι τηρείται κιόλας. Δυστυχώς. Δεν είσαι στις προτεραιότητές του και δεν νοιάζεται πραγματικά. Θεωρεί δεδομένο ότι υπάρχεις και ότι περιμένεις. Δεν φοβάται μη σε χάσει και περισσότερο δεν τον νοιάζει μη σε χάσει.

Το ότι υπάρχει αυτή η απόσταση και η δυσκολία με τα μαθήματα και τις υποχρεώσεις δεν σημαίνει πως πρέπει να αφήνετε το χρόνο να περνά χωρίς μια κουβέντα. Αυτό δεν είναι έρωτας, δεν είναι αγάπη. Είναι απλά 'αν κάτσει' περνάμε καλά. Άρα δεν είναι σχέση. Τον ξέρεις τόσο καιρό. Δεν είναι πολλές οι πιθανότητες να αλλάξει. Είναι βολεμένος σε αυτό. Το να του πεις να χωρίσετε δεν ξέρω αν είναι καλή λύση- προκειμένου να κολλήσει. Θα σε συμβουλεύαμε να ζεις για σένα και να μην κάνεις υποχωρήσεις. Να κυνηγήσεις τη ζωή και όχι κάποιον που πρέπει να τον παρακαλάς για να ασχοληθεί. Μόνο έτσι και αφού το καταλάβεις ίσως γίνει κάτι.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα