Έχω γνωρίσει ένα παιδί στο facebook, μιλάμε και δείχνει ότι ενδιαφέρεται. Είναι όμως σε σχέση, αν και δεν τα πάνε καλά. Τι να κάνω; Τι θέλει από μένα αφού έχει κοπέλα;

Αγαπητέ Dr Love,

Καλημέρα σας! Εδώ και αρκετό καιρό μιλάω με ένα παιδί μέσο facebook. Δεν είναι κάτι που συνηθίζω απλά αυτός μου έκανε αίτημα και επειδή ήταν στην ίδια σχολή με τις φίλες μου τον δέχτηκα, εντάξει μου άρεσε κιόλας.
Όπως προείπα δεν μιλάω με άτομα που δεν γνωρίζω στο facebook αλλά είχα την εντύπωση πως κάπου τον είχα ξαναδεί, έτσι του έστειλα πρώτη. Άλλωστε στην ίδια πόλη σπουδάζουμε.
Αυτός

δεν έδειξε αδιαφορία και έτσι μιλούσαμε για διάφορα θέματα. Με ρώτησε που συχνάζω και για το που θα με "πετύχει". Μιλήσαμε και άλλες φορές οπου μου ζήτησε να πάμε για καφέ ή σινεμά, δεν ήμουν αρνητική αλλα δεν ήθελα να δεχτώ αμέσως οπότε το άφησα στην αναμονή χωρίς όμως να αρνηθώ.
Αργότερα όμως του ζήτησα εγώ να βγούμε λέγοντας του οτι θα πήγαινα με μία φίλη για καφέ και πως αν ήθελε να ερχόταν. Αυτός θεώρησε πως θα ήταν άκυρος στην παρέα μου, έτσι του ζήτησα αν ήθελε να πηγαίναμε κάποια άλλη φορά και δέχτηκε. Προφανώς ήθελε να βγούμε μόνοι μας. Όπως και να έχει εγώ του έδειξα πως θέλω να βγούμε οπότε περίμενα απο αυτόν να κάνει πάλι πρόταση.
Πριν λίγες μέρες ξαναμιλήσαμε και ήταν διαφορετικός, πιο διαχυτικός, μου έκανε κοπλιμέντα.
Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν είμαι ελεύθερη και αφού του απάντησα πως είμαι αυτός μου είπε πως είναι με κάποια αλλά δεν πάνε καλά τα πράγματα. Οκ, ήταν ξαφνικό, δεν σκέφτηκα ποτέ να τον ρωτήσω αν έχει σχέση αλλά θεωρούσα πως δεν είχε αφού μου είχε ζητήσει να βγούμε. Μου εξήγησε πως δεν τα πάνε πολύ καλά σε διάφορα θέματα. Δεν τον ρώτησα κάτι παραπάνω μόνο αν υπάρχει πρόβλημα που μιλάμε και μου απάντησε "όχι,ούτε καν".
Έκτοτε δεν έχουμε ξαναμιλήσει ούτε τον έχω πετύχει στο fb. Η σχολή του έχει κατάληψη οπότε δεν θα είναι καν στην πόλη.
Το ερώτημα-πρόβλημα μου είναι γιατί ενώ είχε σχέση ασχολήθηκε μαζί μου, προφανώς δεν την αγαπά τουλάχιστον τόσο που να του φτάνει αυτή, αλλά τι θέλει από εμένα;
Το κακό είναι πως πάντα εγώ του έστελνα πρώτη και φοβάμαι πως θα θεωρεί πως είμαι εύκολη.
Πραγματικά δεν μπορώ να τον καταλάβω, δεν πρέπει να του ξαναστείλω, αρκετές φορές το έκανα νομίζω. Αν όμως μου στείλει αυτός τι να κάνω; Υπάρχει και το θέμα της κοπέλας του.
Εσείς τι νομίζετε πως βρίσκεται μέσα στο μυαλό του;

Αγαπητή φίλη,

Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τι σου κάνει εντύπωση. Και τι σε προβληματίζει. Δεν είναι και πυρηνική φυσική το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις.
Μάλλον ανήκει περισσότερο στην κατηγορία «τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια». Και για πολλοστή φορά η απάντηση σε αυτό το θέμα είναι η γάτα. Ναι, πάλι δεν είναι ο σκύλος που μαθαίνει ξένες γλώσσες!

Λοιπόν, το ερώτημα-πρόβλημά σου (τι θέλει αυτός από μένα) έχει δύο πιθανές απαντήσεις:
1. Θέλει να έχει σχέση με κάποια καλύτερη από αυτήν που είναι τώρα. Τόσο απλά. Και ψάχνει να το βρει. Αλλά για να μην μείνει και μπουκάλα, θέλει να την έχει έτοιμη πριν αποφασίσει να χωρίσει (ναι, υπάρχουν άντρες που το κάνουν και αυτό, φτου τους, ντροπή τους, αίσχος!).
2. Θέλει (ντραμς παρακαλώ, η αγωνία αγγίζει το κόκκινο) σεξ! Απλό και τίμιο, χωρίς δεσμεύεις και πολλά πολλά. Πετάει και μια ιστορία «έχω πρόβλημα με τη φίλη μου, δεν τα πάμε καλά, είμαστε στα χωρίσματα» και όλα είναι τέλεια.

Τι κάνεις εσύ τώρα ε; Συμφωνώ, δεν πρέπει να του ξαναστείλεις εσύ μήνυμα. Και αν σου στείλει αυτός, η καλύτερη επιλογή που έχεις είναι να μην βγεις μαζί του έξω - τουλάχιστον μέχρι να ξεκαθαρίσει την κατάσταση στη σχέση του.
Γιατί η φάση μεταξύ σας δεν μοιάζει και ιδιαίτερα φιλική. Άρα καλό θα ήταν να μην μπλεχτείς σε μια κατάσταση που κατά πάσα πιθανότητα δεν θα έχει την πορεία που θέλεις.
Και στη τελική γιατί να βγεις με κάποιον που σου αρέσει, αλλά έχει κοπέλα; Θα ήθελες να ήσουν εσύ στη θέση της; Μάλλον όχι...

ΥΓ.: Αμάν βρε παιδιά με αυτό το facebook και τις γνωριμίες εκεί. Έτσι όπως το πάτε στο τέλος θα χάσουν τη δουλειά τους τα μπαρ!

Στείλτε κι εσείς τις δικές σας ιστορίες στον Dr. Love ΕΔΩ

Keywords
Τυχαία Θέματα