Δώστε ένα boost στην ομορφιά σας

Αντικαταστήστε το Botox με τη σειρά Booster των Les Naturelles.

Τα Ελβετικά Εργαστήρια Les Naturelles, έχουν αναπτύξει μια νέα γραμμή για τη διόρθωση των ρυτίδων που δρα σε όλες τις ρυτίδες, ακόμα και αν αυτές είναι πολύ εμφανείς και είναι ρυτίδες έκφρασης. Αν μέχρι τώρα σκεφτόσασταν σοβαρά να καταφύγετε στο Botox για να τις αντιμετωπίσετε, πρέπει να γνωρίσετε τη σειρά Booster της Les Naturelles. Για την πρόληψη

και την εξάλειψη αυτών των ρυτίδων έκφρασης, τα εργαστήρια δημιούργησαν μια αντιρυτιδική σειρά 'Botox Like' που δημιουργεί σχεδόν την ίδια μυοχαλαρωτική δράση που προσφέρουν οι ενέσεις Botox, τη σειρά Booster.

Το αποτέλεσμα με τη χρήση της σειράς Booster , είναι η ενίσχυση της αντιρυτιδικής δράσης, η μείωση του βάθους αλλά και του αριθμού των ρυτίδων, καθώς χαλαρώνει τις συσπάσεις των μυών, στο μέτωπο, στο μεσόφρυο, στην άκρη των ματιών και γύρω από το στόμα. Κατά συνέπεια επιτυγχάνεται η διατήρηση των χαρακτηριστικών του νεανικού δέρματος, όπως η απαλότητα, η ελαστικότητα και ο ομοιόμορφος τόνος.

Η σειρά αποτελείται από την Κρέμα-Lifting Booster, μία συμπυκνωμένη ισχυρή κρέμα, που δίνει πληρότητα στην επιδερμίδα, προστατεύει μέσω ενός συνδυασμού των UVA και UVB φίλτρων και κάνει θεραπεία λείανσης. Η κρέμα χρησιμοποιείται πρωί και/ή βράδυ και λειτουργεί συνεργικά με τον Ορό Serum Lift Booster –ο οποίος φοριέται κάτω από την κρέμα- που έχει άμεση δράση lifting και επιπλέον δίνει λάμψη στο πρόσωπο με φωτο-αντανακλαστικούς παράγοντες.

Εκτός, από την καθημερινή χρήση των Serum Lift και Cream Lift Booster, βάλτε στην ρουτίνα ομορφιάς σας 1-2 φορές την εβδομάδα, τη Mask Lift Booster. Αυτή η μάσκα λειτουργεί σε 15 λεπτά, και βοηθά να μειωθούν τα εμφανή σημάδια γήρανσης ενώ αφήνει το δέρμα απαλό, φωτεινό και ομοιόμορφο και ολοκληρώνει τη σειρά Booster της Les Naturelles.

 Θα τα βρείτε στο e-shop του www.lesnaturelles.gr
Τηλέφωνο για πληροφορίες-παραγγελίες 8011179477

Keywords
Τυχαία Θέματα