Διαζύγιο βόμβα για Εύη Φραγκάκη - Δημήτρη Κοτταρίδη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της τηλεόρασης απρόσμενα και πολύ ξαφνικά έριξε τίτλους τέλους στην σχέση τους και προκάλεσε μεγάλη έκπληξη σε όλους μας. Η παρουσιάστρια ειδήσεων του ΑΝΤ1 έχει αλλάξει σελίδα στην ζωή της εδώ και αρκετό καιρό αλλά οι σχέσεις της με τον δημοσιογράφο παραμένουν καλές χάριν του παιδιού τους.

Σύμφωνα με το Κυριακάτικο δημοσίευμα της "Real Life", οι δυο τους αντιμετώπιζαν αρκετά προβλήματα στη σχέση τους το τελευταίο χρονικό διάστημα και παρόλο που προσπάθησαν αρκετά δεν κατάφεραν να σώσουν

το γάμο τους. Το καλοκαίρι, μάλιστα, το ζευγάρι έκανε χωριστά διακοπές, καθώς η Εύη πήρε άδεια στα μέσα Ιουλίου και πήγε για μπάνια με τον γιο τους Σταύρο, ενώ ο Δημήτρης πέρασε λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με τον γιο τους τον Αύγουστο σε νησί των Κυκλάδων.

Αυτό κατάφερε το ζευγάρι πάντα σύμφωνα με το δημοσίευμα να το κρατήσει κρυφό από την δημοσιογραφική πιάτσα και η επικοινωνία τους στο κανάλι δε θύμιζε κάτι στο οποίο σε παρέπεμπε να φανταστείς ότι δεν είναι ζευγάρι στην ζωή. Παράλληλα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο γνωστός δημοσιογράφος μετακόμισε σε άλλο διαμέρισμα από τον Σεπτέμβρη και μετά από κοινή απόφασή τους βγήκε το διαζύγιο. Στις 27 του Δεκέμβρη, μάλιστα, μπήκαν και οι τελευταίες υπογραφές για το διαζύγιο.

Αυτό που πρέπει να τονίσουμε είναι πως και οι δυο τους κρατούν φιλικές σχέσεις και προσπαθούν να κάνουν το καλύτερο για το παιδί τους. Μιλούν καθημερινά στο τηλέφωνο και τα πρωινά πηγαίνουν εναλλάξ τον μικρό στον παιδικό σταθμό. Ένα βελούδινο διαζύγιο κοινής απόφασης που μας ξάφνιασε και μας στεναχώρησε όλους.

Keywords
Τυχαία Θέματα