Δέσποινα Καμπούρη:«Είναι κοινή μας απόφαση να μην παντρευτούμε εγώ και ο Βαγγέλης»

Το παιδί, τα δημοσιεύματα και ο γάμος που δεν θα γίνει.

Τη Δέσποινα Καμπούρη πάντα χαίρεσαι να την βλέπεις και να την ακούς. Είναι η ζωντανή απόδειξη, ότι υπάρχουν καλά παιδιά που δεν είναι βαρετά. Την πρωτογνωρίσαμε σαν κορίτσι του Θέμου στο Όλα και -χωρίς να φοράει αβυσσαλέα ντεκολτέ- ξεχώρισε γιατί ήταν ετοιμόλογη, έξυπνη και ευχάριστη παρουσία. Ως δημοσιογράφος ξέρει πώς δεν υπάρχουν άκομψες ερωτήσεις, αλλά άνθρωποι που δεν ξέρουν να δίνουν τις σωστές απαντήσεις.

Φέτος βλέποντας φωτογραφίες στο

twitter σου, είδα ότι μαζευτήκατε εσύ η Κοκκίνου, η Σίσσυ Χρηστίδου και η Κορινθίου σε μια παρέα. Πώς δέσατε;
Με την Έλλη γνωριζόμαστε χρόνια και κάνουμε παρέα και με τη Σίσσυ, γνωριστήκαμε μέσω της Ρούλας Σταματοπούλου, της γνωστής και καταπληκτικής male-up artist και μέσω της Σίσσυς γνωρίσαμε τη Μαρία. Όλο αυτό δημιουργήθηκε αλυσιδωτά, αλλά δεθήκαμε, ήρθαμε κοντά και περάσαμε πολύ όμορφα. Είμαστε και μαμάδες και έχουμε πολλά κοινά μεταξύ μας. Είναι αυθεντικές φιλίες και χαίρομαι που τις γνώρισα. Βρισκόμαστε ακόμη, όσο το επιτρέπει και ο χρόνος μας.

Εγώ νόμιζα ότι όταν οι γυναίκες είναι μεταξύ τους, μιλάνε σαν το "Sex And The City" και όχι για μωρά. Είναι παραμύθι τελικά;
Όταν οι γυναίκες είναι μόνες, όχι δεν είναι παραμύθι, αλλά αυτές ήταν διακοπές με παιδάκια και για μένα ήταν το πρώτο καλοκαίρι με το μωρό. Περάσαμε υπέροχα, ξεκουραστήκαμε όσο μπορείς να ξεκουραστείς με τέσσερα παιδιά.

Στεναχωρήθηκες με αυτό που συνέβη στην Έλλη και σε άλλους τραγουδιστές που δημοσιοποίησαν τα εισοδήματά τους.
Στεναχωρήθηκα, γιατί στεναχωρήθηκε η φίλη μου και γιατί ξέρω ότι η Έλλη είναι καθαρή και θα δικαιωθεί. Είδα και στο twitter τα σχόλια και ευτυχώς, όλοι κατάλαβαν ότι είναι καθαρή και εντάξει σε αυτή την υπόθεση.

Αν ήμασταν 8 χρόνια πριν, εσύ μαζί με άλλους θα επέλεγες αυτή τη στιγμή ποια είναι η καλύτερη πρόταση. Φέτος είχες προτάσεις;
Κοίταξε, έγιναν συζητήσεις και όπως ξέρεις η κατάσταση είναι πολύ δύσκολη. Έχω συμβιβαστεί με αυτή, έχω εγκλιματιστεί στη γενικότερη κατάσταση και πορεύομαι με τα σημερινά δεδομένα. Δεν έχω μεγάλες απαιτήσεις, συνεχίζω να προσπαθώ και για όλους υπάρχουν ευκαιρίες, αρκεί να τις δουν και να τις αρπάξουν, ακόμη και μέσα στην κρίση.

Μπορείς να μου πεις τι θα κάνεις επαγγελματικά;
Δεν ξέρω, μακάρι να ήξερα, αλλά δεν έχω ιδέα. Προς το παρόν είμαι στην εφημερίδα "Πρώτο Θέμα", όπως είμαι τα τελευταία 7 χρόνια και χαίρομαι, γιατί τουλάχιστον δεν είμαι άνεργη. Είναι σημαντικό.

Όντως έκανες δοκιμαστικό για την εκπομπή "Μες την καλή χαρά"; Πώς πήγε, είσαι αισιόδοξη;
Ναι είναι αλήθεια, νομίζω όμως ότι αυτά δεν πρέπει να συζητιούνται έξω από τα γραφεία παραγωγής και τα studio. Δεν θα το έκανα ποτέ.

Θέλει προσπάθεια για να μείνεις αισιόδοξη στις μέρες μας; Εσύ τα καταφέρνεις;
Η αισιοδοξία είναι χαρακτηριστικό των ανθρώπων που το έχουν από το ξεκίνημα της ζωής τους, γι αυτό λέμε είναι φύση αισιόδοξος. Εγώ είμαι κάπου στη μέση, ούτε

Keywords
Τυχαία Θέματα