Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το αγαπημένο show της Kate Middleton

Kαι τελικά αποδεικνύεται ότι η Δούκισσα είναι ένα ταπεινό και απλό κορίτσι!

Οι απόλυτες εγκυμονούσες αυτή τη στιγμή είναι δύο: Η Kim Kardashian και φυσικά η Kate Middleton! Μάλιστα, εκτός του ότι οι δύο κυρίες θα γεννήσουν σχεδόν την ίδια περίοδο, χωρίς βέβαια να έχουν βάλει τα ίδια κιλά, με την Kim να νικάει κατά κράτος, έχουν κι άλλο ένα κοινό, που η αλήθεια είναι ότι μας προκάλεσε αρκετά μεγάλη εντύπωση.

Συγκεκριμένα,

η Kim λίγο καιρό πριν, άρχισε να αναφέρει όλο και πιο συχνά σε δημόσιες εμφανίσεις της τη Δούκισσα, λέγοντας πόσο τη θαυμάζει και ότι θα ήθελε πάρα πολύ να της στείλει ένα δώρο για το μωρό που περιμένει. Το άκουσε αυτό η Kate, και επειδή είναι ένα απλό κορίτσι του λαού και ξέρει να ανταποδίδει τις φιλοφρονήσεις, έγινε κυριολεκτικά μανιακή με το reality show στο οποίο πρωταγωνιστεί η Kim και η οικογένειά της, Keeping Up With The Kardashians!

«Η Kate βρίσκει το show πάρα πολύ αστείο και ψυχαγωγικό. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι μια κοπέλα σαν όλες τις άλλες που απλά παντρεύτηκε μέλος βασιλικής οικογένειας και θέλει κάθε τόσο να απολαμβάνει και πιο ανάλαφρα θεάματα! Πάντως ο William δεν το παρακολουθεί μαζί της γιατί δεν είναι και μεγάλος θαυμαστής του show», υποστηρίζει άτομο από το περιβάλλον του βασιλικού ζεύγους.

Keywords
Τυχαία Θέματα