Δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς θέλει από εμένα!

Το Queen.gr απαντά στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Πριν λιγο καιρο γνωρισα ενα παιδι..τον γνωρισαν και οι φιλες μου!!!δεν καναμε πολυ παρεα και ουτε κανουμε πολυ παρεα αλλα καθε φορα που με εβλεπε και με βλεπει μου κλεινει το ματι και με κοιταει εντονα μεχρι την ωρα που

εξαφανιζομαι..καθε φορα που με βλεπει μου χαμογελαει ερχεται με χαιρεταει και μου κλεινει συνεχεια το ματι..και μετα απο μερες οπως καθομουν καπου ερχεται και με χαιδεψε στο χερι και μεχρι το λαιμο και εφυγε πιο εκει να παρει κατι..και μετα ηρθε παλι και μου εδειχνε κατι φωτογραφιες του και με ρωτουσε αν ειναι ωραιο παιδι και αν μου αρεσει..καθε φορα που συναντιομαστε και μιλαμε βρισκει τροπο να με χαιδεψει μια στο χερι μια στη πλατη μια στα ποδια ενω καθομαστε και γενικα η συμπεριφορα του ειναι περιεργη και δεν εχει την ιδια συμπεριφορα με τις φιλες μου..και μια αλλη φορα ενω μιλουσαμε με κοιτουσε μια στα ματια μια στα χειλη..ειμαι μπερδεμενη και θελω μια συμβουλη..μπορειτε να με βοηθησετε??ευχαριστω

Η απάντηση του Queen.gr

Μην ενθουσιάζεσαι. Κράτα αυτό πρωτίστως και πάμε παρακάτω.

-Μην ενθουσιάζεσαι.

-Μην ενθουσιάζεσαι.

-Μην ενθουσιάζεσαι.

Αφού το εμπεδώσεις και το επαναλάβεις πάρα μα πάρα πολύ καλά, μπορούμε να πάμε και πιο κάτω.

Έχεις μπερδευτεί και ζητάς βοήθεια για κάτι που δεν υπάρχει ουσιαστικά.

Τι έγινε; Συνέβη κάτι; Σου έκανε κάποια σοβαρή ερωτική εξομολόγηση. Σου είπε να βγείτε; Σε φίλησε; Τι; Είναι ερωτήματα στα οποία πρέπει να έχεις θετική απάντηση για να αρχίσεις να αναρωτιέσαι περαιτέρω.

Πολλοί άνθρωποι έχουν αυτή τη συμπεριφορά γενικά. Οκ. Δεκτό το ότι δεν κάνει τα ίδια και στις φίλες σου. Το ότι μπορεί να του αρέσεις και να φλερτάρει ή να έχει βρει πρόσφορο έδαφος για παιχνίδια δεν είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίζει, να σε μπερδεύει, να σε ανησυχεί - ούτε και κάτι που θα πρέπει να σε κάνει να επενδύεις συναισθηματικά.

Το ότι σου κλείνει το μάτι είναι λίγο πασέ. Το ότι σε χαϊδεύει όποτε μπορεί και δεν καταλήγει κάπου, δείχνει πως δεν είναι κάτι άξιο προσοχής. Μάλλον μιλάμε για πολύ νεαρές ηλικίες αλλά και πάλι, δεν υπάρχει κάτι που πρέπει να σε απασχολεί. Αν κάνει εκείνος κάποια σοβαρή και ξεκάθαρη κίνηση, τα ξαναλέμε και το ξανασκέφτεσαι!

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα