Δεν κάνουμε σεξ εδώ και έξι μήνες, αλλά μου έκανε πρόταση γάμου

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του.

Το γράμμα της αναγνώστριας

Αγαπητό Queen.gr,
Eiμαι 32 χρονών και εργάζομαι ως γραμματέας σε μια εταιρία. Με τον αρραβωνιαστικό μου είμαστε εδώ και τέσσερα χρόνια, αλλά ποτέ δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη. Μάλιστα εδώ και έξι μήνες, όχι μόνο γκρινιάζω, αλλά αρνούμαι πεισματικά την οποιαδήποτε επαφή. Δεν ξέρω πως ξεκίνησε το όλο θέμα, αλλά σίγουρα δεν είναι φυσιολογικό και επίσης νιώθω πως χαλάει και τη σχέση μου με το μέλλοντα σύζυγό μου. Πώς γίνεται να τον κάνω ευτυχισμένο, αφού δε θέλω ούτε να με αγγίξει;
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων, πραγματικά βρίσκομαι σε αδιέξοδο
Γεωργία, 32 ετών

Η άποψη του Queen.gr

Αγαπητή Γεωργία σε ευχαριστούμε που μας εμπιστεύτηκες κάτι τόσο προσωπικό και χαιρόμαστε που θέλεις να ακούσεις τη γνώμη μας. Είναι λογικό να είσαι προβληματισμένη με όλα αυτά που σου συμβαίνουν αλλά το ότι έχεις συνειδητοποιήσει το πρόβλημα είναι ήδη η αρχή της λύσης.

Η έλλειψη επιθυμίας καθεαυτή δεν είναι κάτι το ανεπανόρθωτο και τελειωτικό, δεν σημαίνει ότι είσαι διαφορετική από τα άλλα κορίτσια, αλλά μπορεί να σημαίνει ότι χρειάζεται και από τους δύο αλλαγή στάσης για να βελτιωθεί ουσιαστικά η ερωτική σας ζωή, ώστε  να απολαμβάνετε και να χαίρεστε ο ένας τον άλλον.

Το άγχος και η έλλειψη χρόνου λόγω επαγγελματικών και προσωπικών υποχρεώσεων είναι επίσης παράγοντες που επιδρούν αρνητικά στην διάθεση για σεξ. Τέλος, θα σου προτείναμε να εξετάσεις και το ενδεχόμενο να συμμετέχεις σε θεραπεία ζευγαριών,  δηλαδή σε θεραπεία που γίνεται και με τους δύο συντρόφους μαζί και βοηθά σε προβλήματα σχέσεων, σεξουαλικά ή άλλα.

Να ξέρεις πως εάν το θέλεις και προσπαθήσεις το πρόβλημά σου θα βρει τη λύση του, καλή σου επιτυχία!

Keywords
Τυχαία Θέματα