Δεν μπορώ να καταλάβω τι θέλει από εμένα!

Το Queen.gr απαντα στα γράμματά σας

Το γράμμα της αναγνώστριας

Ήμαστε μαζί 5 χρόνια. Μέσα σε εκείνο τον καιρό τον χώρισα 2 φορές γιατί μαλώναμε συνέχεια λόγω απόστασης και πολύ ζήλειας.Σπουδάζαμε τότε σε διαφορετικές πόλεις. Την πρώτη φορά έκανα σχέση με άλλον,το έμαθε αλλά ξαναγύρισε. Τη δεύτερη φορά ξαναέκανα σχέση με άλλον για ένα χρόνο και συνεχίσαμε να βρίσκόμαστε όλο αυτό τον καιρό έως ότου χώρισα εγώ και έκανε σχέση αυτός. Μέχρι τώρα

έχει δύο χρόνια σχέση και όλο αυτό τον καιρό βρισκόμαστε,στην αρχή πιο αραιά και τώρα πιο συχνά. Μου λέει όμως ότι δε θέλει να τα ξαναβρεί μαζί μου γιατί δε με εμπιστεύεται πλεόν καθόλου.Το καταλαβαίνω αυτό αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι κάνει ακόμα μαζί μου. Εγώ βέβαια τον θέλω πίσω (πάντα τον ήθελα) και δε ξέρω πλέον τι να κάνω για να τον έχω. Επίσης ξέρω ότι λέει πως την έχει βαρεθεί την άλλη αλλά σε μένα τα παρουσιάζει όλα καλά μαζί της. Τι έχει στο μυαλό του?? Το ξέρω πως του φέρθηκα απαίσια, όμως κατάλαβα ότι θέλω να περάσω τη ζωή μου μαζί του (λίγο αργά βέβαια). help!!

Η απάντηση του Queen.gr

Λίγο αργά βέβαια... Help? Ως προς τι; Οι επιλογές που κάνουμε στο παρελθόν και δη κατ' επανάληψη, μας στιγματίζουν και μας ακολουθούν και στο μέλλον. Σίγουρα του αρέσεις, ενδεχομένως να αποτελείς και απωθημένο. Υπάρχει και η πιθανότητα να μην σε έχει ξεπεράσει ακόμη σεξουαλικά και αυτό να τον τραβά ακόμη περισσότερο. Έκανες πολλά λάθη στη σχέση σου μαζί του, και παρότι ισχυρίζεσαι πως το έχεις μετανιώσει και θέλεις να περάσεις τη ζωή σου με αυτόν τον άνθρωπο, ούτε σε εμένα που σου απαντώ αυτή τη στιγμή δεν δημιουργείς εμπιστοσύνη. Θα μπορούσες κάλλιστα να αισθάνεσαι ότι τον θες τόσο, ακριβώς επειδή σε έχει μπερδέψει και έκανε σχέση με άλλη. Μπορεί να τον θες εμμονικά επειδή δεν ξαναγυρνά ολοκληρωτικά σε σένα και επιμένει να μην σε εμπιστεύεται.

Είναι πολύ δύσκολη όλη αυτή η ιστορία. Ακόμη κι αν δεν τον είχες απατήσει στο παρελθόν και απατούσε εκείνος μόνο μαζί σου την κοπέλα του, πάλι δεν είναι καλό στοιχείο για το ερωτικό σου βιογραφικό. Δεν ξέρω αν καταφέρεις ποτέ να του αλλάξεις τη γνώμη του για εσένα, θα σε συμβούλευα όμως να αρχίσεις να φέρεσαι πιο ώριμα κόβοντας αρχικά αυτή την ιστορία μαζί του και μένοντας μόνη για να σκεφτείς τι πραγματικά θες. Αν σε ρωτήσει του εξηγείς πώς αισθάνεσαι και τι θέλεις απο τη ζωή σου και εκείνον γενικότερα.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα