Δεν μπορεί να δεσμευτεί αλλά φέρεται σαν να θέλει να είναι μαζί μου κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι με άλλον!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Γεια σας! Eίμαι και εγώ φανατική αναγνώστρια του site και αποφάσισα να σου γράψω γιατί είμαι σε φοβερή κατάσταση.
Πριν 3 χρόνια έκανα σχέση με κάποιον που του είχε συμβεί κάτι τραγικό και ενώ οι φίλοι μου & η οικογένεια μου μου έλεγαν να απομακρυνθώ εγώ ήμουν εκεί δίπλα του να τον στηρίζω.
Επειδή όμως ήταν ανίκανος να δεσμευτεί και να μου δώσει ακόμα και τα βασικά τσακωνόμασταν συνέχεια με αποτέλεσμα

να είμασταν σε μια κατάσταση on - off.
Τελικά αρχές του 2012 χωρίσαμε οριστικά (έμαθε μια δικιά μου απιστία) και ανταλλάξαμε πολύ βαριά λόγια. Όμως, τον Ιούνιο προσπάθησε να με ξαναπροσεγγίσει (παρόλο που τον είχα βρίσει με τα χειρότερα λόγια & ήξερε ότι τότε είχα σχέση), βγήκαμε, ξανά τσακωθήκαμε & κατάλαβα ότι κάτι παίζει με κάποια άλλη (εκείνος βέβαια το αρνείται).
Anyway, θέλει να περνάμε καλά αλλά δεν θέλει σχέση & κάθε φορά που πάω να κάνω κάτι με κάποιον άλλο (με βαριά καρδιά γιατί είμαι ακόμα ερωτευμένη μαζί του) μου δείχνει ότι θέλει να είμαστε μαζί. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω, υπάρχει περίπτωση να αλλάξει γνώμη; μπορώ να κάνω κάτι να τον πείσω να μου δώσει μια τελευταία ευκαιρία;

Η απάντηση του Queen.gr

Καταλαβαίνω τα συναισθήματά σου και το ότι είσαι ερωτευμένη με αυτόν τον άνθρωπο όπως λες. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι ένας υγιής έρωτας και όχι κάποιο απωθημένο αφού -οκ ναι μεν υπήρχαν προβλήματα- αλλά η απιστία είναι απιστία! Δεν σημαίνει ότι φταίει στη προκειμένη περίπτωση που ήταν ανίκανος να δεσμευτεί.

Και από τη μεριά του υπάρχει έλξη και βασικά όλο αυτό το μπέρδεμα και οι τσακωμοί ενετίνουν το όποιο συναίσθημα και καιά φορά σημιουργούν την εντύπωση ό, τι έχουμε να κάνουμε με κάτι πιο σοβαρό ακριβώς επειδή υπάρχει όλη αυτή η αναστάτωση. Και οι δύο θέλετε την επιβεβαίωση ο ένας από τον άλλον αλλά φαίνεται να υπάρχει πολλή οργή και μη συνεννόηση. Το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να  σε εμπιστευτεί δεδομένου του ό, τι έχεις απιστήσει και γενικά σε βλέπει να παίζεις. Κι εσύ επίσης δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα προβλήματά του και τους καβγάδες αλλά ούτε και με το ενδεχόμενο ότι παράλληλα ζει τη ζωή του δίπλα σε κάποια άλλη.

Υπάρχουν δύο "λύσεις" αν μπορούμε να το θέσουμε έστι:

-Αν πνίγεσαι τόσο μίλησέ του ξεκάθαρα και πες του τι σκέφτεσαι. Αν πραγματικά ενδιαφέρεστε και οι δύο και είστε διατεθειμένοι να το προσπαθήσετε δοκιμάστε το. Αν η φάση παραμείνει στο παίρνουμε επιβεβαίωση ότι ο άλλος μας γουσταρει ακόμη αλλά ουσιαστικά δεν αλλάζει τίποτα- απλά πάμε οριστικά παρακάτω. Το μόνο που πρέπει να αποβάλλεις εδώ είναι ο εγωισμός μιας και δεν πρέπει να σε νοιάζει πως θα φερθεί αν δεν πάνε τα πράγματα όπως θες. Θα πρέπει να αντιμετωπίσεις την έκθεση και την απόρριψη αλλά ίσως βγεις και κερδισμένη.

-Το άλλο είναι απλά να αποδεχτείς πως το γυαλί έχει ραγίσει και δεν επικοινωνείτε παρά την όποια έλξη. Να δεχτείς πως ήρθε η ώρα να θάψετε αυτό το πάθος, παιχνίδι, έρωτα ή ό, τι άλλο και ν απάτε παρακάτω...

Keywords
Τυχαία Θέματα