Δείτε το νέο σπίτι των Brangelina στο Λονδίνο

16:07 3/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Το διάσημο ζεύγος αγόρασε σπίτι στο Λονδίνο και η νέα τους γειτόνισσα δεν θα είναι άλλη από... την Jennifer Aniston.

Στην πιο κοσμοπολίτικη γειτονιά του Λονδίνου αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι σύμφωνα με τη Sun, το διάσημο ζεύγος των Brad Pitt και Angelina Jolie.

Η πολυτελής κατοικία στοιχίζει ούτε λίγο ούτε πολύ 10 εκατομμύρια λίρες, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι Brangelina μένουν εκεί, καθώς νοίκιαζαν το συγκεκριμένο σπίτι πέρυσι το καλοκαίρι για 30.000 λίρες τον μήνα.

Η υπερπολυτελής έπαυλη, βρίσκεται στο Richmond, διαθέτει εσωτερική πισίνα και ξύλινα δοκάρια που χρονολογούνται από τον 15ο αιώνα.

Άτομο του περιβάλλοντος των δύο star δηλώνει: « Ο Brad και η Angelina έχουν ιδιαίτερη αγάπη για την Μ. Βρετανία, έτσι δικαιολογείται απόλυτα η συγκεκριμένη τους επένδυση».

Εκτός από εκλεκτή γειτονιά, το πρόσφατα αρραβωνιασμένο ζεύγος φημολογείται ότι θα έχει και εκλεκτούς γείτονες. Συγκεκριμένα, η πρώην του Brad, Jennifer Aniston ψάχνει να αγοράσει σπίτι λίγα τετράγωνα μακριά καθώς για το επόμενο διάστημα θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας «Miss You Already». Ουπς...

Εκτός από τους προαναφερθέντες star, κατοικίες στην περιοχή διατηρούν και ο κολλητός του Brad, George Clooney, ο Johnny Depp και η Sandra Bullock. Τουλάχιστον όταν θα τελειώνει ο καφές στους Brangelina θα ξέρουν που να απευθυνθούν!

Keywords
Τυχαία Θέματα