Δείτε τη Lana Del Rey στο lookbook των H&M!

Πιο υπέροχη από ποτέ

Δεν έχετε παρά να ξεφυλλίσετε το slideshow με τις υπέροχες φωτογραφίες της φθινοπωρινής καμπάνιας των H&M που για πρωταγωνίστρια έχουν, ποια αλλη; Τη Lana Del Rey. Αν θέλετε τη γνώμη μας, ποτέ πριν δεν έδειχνε πιο όμορφη και γλυκιά. 

Περιμέναμε τις φωτογραφίες εδώ και κάμποσο καιρό και να που ήρθε η ώρα να λύσουμε τις απορίες μας! Τα σούχα είναι ξεκάθαρα μοντέρνα με μεγάλες δόσεις θηλυκότητας και ρομαντισμούπου ταιριάζουν απόλυτα με το γνωστό 'pouty face'

της Lana.

H Lana ήδη είχε φωτογραφηθεί γαι τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια της εταιρείας, η οποία άρεσε πολύ ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση να γίνει μοντέλο. Το μόνο που μπορούμε να πούμε είναι πως θα μπορούσε άνετα να κατακτήσει και την πασαρέλα ακριβώς όπως έγινε η Βασίλισσα του You tube. Έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε τη Lana λαμπερή και ντυμένη με τρανταχτά designer κομμάτια, όμως αυτή η πιο... απαλή πλευρά της της πηγαίνει πολύ!

Απολαύστε την λοιπόν φωτογραφημένη από τους Inez Van Lamsweerde and Vinoodh Matadin, όπως φυσικά και τη νέα συλλογή  H&M.


Διαβάστε ακόμη:

Όλα τα μυστικά του Calvin Klein στη φόρα!

Δείτε την νέα καμπάνια του οίκου Maria Konidi με πρωταγωνίστρια τη Νίκη Κάρτσωνα

Η Mary Katrantzou συνεργάζεται με τη Vodafone

Keywords
Τυχαία Θέματα