Χρόνια απωθημένο... Φιληθήκαμε αλλά δεν συνεχίστηκε. Θέλω να κάνω κάτι μαζί του!

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Είμαι φίλη με ένα παιδί εδώ και περίπου 9 χρόνια..δεν θα έλεγα κολλητοί αλλά μιλάμε συχνά μέσω τηλεφώνου, facebook ή και έξω και για γενικά τη ζωή μας και για σχέσεις και εμπειρίες. Αρκετά συχνά η κουβέντα μεταξύ σοβαρού και αστείου πήγαινε στο να γίνει κάτι μεταξύ μας αλλά πότε εκείνος ήταν σε σχέση πότε εγώ, πότε υπήρχε απόσταση μεταξύ μας κλπ και έτσι 8 χρόνια

τώρα δεν είχε γίνει τίποτα και έμεινε σαν απωθημένο και στους δυο ώσπου χτες πήγαμε βόλτα, μιλούσαμε, φιληθήκαμε αλλά δεν προχώρησε παρακάτω το θέμα γιατί αισθανόμουν λίγο αμήχανα λόγω του ότι πάντα έμενε πλάκα. Mου άρεσε όμως και θα ήθελα να ξαναβρεθούμε και για τα υπόλοιπα. Παίζει να νομίζει ότι δεν θέλω; Ή να ξενέρωσε; γιατί λίγο που μιλήσαμε σήμερα δεν ειπώθηκε κάτι για να βρεθούμε πάλι.

Η απάντηση του Queen.gr

Κατ' αρχ'ας είναι πολύ νωρίς να καταλάβουμε αν το θέμα από πλευράς του θα θαφτεί ή θα ξαναβγεί στην επιφάνεια μιας και από τότε που λάβαμε το γράμμα σου έχουν περάσει 2-3 μέρες;

Από τη στιγμή που υπήρχε ανέκαθεν φλερτ μεταξύ σας, είναι λογικό πως υπάρχει έλξη και αποδείχτηκε με αυτό το πρώτο φιλί. Προφανώς και του αρέσεις και δεν βρίσκω λόγω αν αυτή τη φορά είστε και οι δύο ελεύθεροι να μην συνεχιστεί- να μην δώσετε μία ευκαιρία έστω σε αυτό που υπάρχει ανάμεσά σας και να δείτε αν σημαίνει κάτι παραπάνω από ένα απλό 'κόλλημα', ή όχι.

Δεν γνωρίζω πώς ακριβώς ήρθε το φιλί, πώς το σταμάτησες ή πώς το αφήσατε να περάσει εκείνο το βράδυ. Το ότι μιλήσατε είναι καλό. Αν θέλεις να τον ξαναδείς από τη στιγμή που δεν έχει συμβεί κάτι αρνητικό μεταξύ σας, μπορείς να του πεις να βγείτε ή να βρεθείτε γενικότερα. Υπάρχει ίσως το ενδεχόμενο - αναλόγως με το πώς κόπηκε από πλευράς σου όλο αυτό- να πιστεύει ότι ίσως δεν το θες τόσο.

Πάντως δεν ξέρουμε κι εκείνος πώς το βλέπει, απλά σίγουρα αρέσει ο ένας στον άλλον οπότε καλό θα είναι να το λύσετε- παρατράβηξε! Δυστυχώς δεν μπορώ να σου πω περισσότερα μιας και είναι υπερβολικά σύντομο το διάστημα που μεσολάβησε και ήδη ίσως έχει προχωρήσει η επικοινωνία σας. Αν όχι πάντως και συνεχίζετε απλά να μιλάτε χωρίς να το σχολιάζετε, μην το αφήνεις άλλο.

Περιμένουμε τα γράμματά  σας στο info@queen.dpg.gr

Keywords
Αναζητήσεις
μια φορα φιληθηκαμε, φιλοι και φιληθηκαμε
Τυχαία Θέματα