Χείλη που προκαλούν τον πόθο!

Για αυτό δημιουργήθηκε το νέο κραγιόν Envy της Estee Lauder!

Πλούσιο, πληθωρικό χρώμα, έμφαση στα χείλη που "σμιλεύονται" μεσα από μία μοναδική τεχνολογία ώστε να αναδείξουν τις πιο sexy καμπύλες τους!

Με το νέο Pure Color Envy Sculpting Lipstick η Estee Lauder αποθεώνει το απόλυτο αντικείμενο του πόθου μας, το κραγιόν! Είκοσι μοναδικές, ξεχωριστές αποχρώσεις έχουν τη δύναμη να αναδείξουν την καμπύλη των χειλιών σας,

από τον διακριτικό ψίθυρο των φυσικών αποχρώσεων ως την επιβλητική παρουσία των παθιασμένων κόκκινων, των τολμηρών μαονί, των δυναμικών ροζ και των γεμάτων αυτοπεποίθηση κοραλλί.

Με μία και μόνο κίνηση, τα χείλη αποκτούν ανάγλυφη διάσταση με ζωηρή χρωματική ένταση που παραμένει αναλλοίωτη ως και 6 ώρες. Οι Πολυεδρικές Χρωστικές του Envy διαμορφώνουν και τονίζουν το σχήμα των χειλιών και δίνουν όγκο ενώ ταυτόχρονα, η εκπληκτική χρωματική διάσταση και ένταση μεταμορφώνουν τα χείλη, δημιουργώντας ένα σέξι look με εντυπωσιακό όγκο και καμπύλες.


Η ελαφριάς υφής σύνθεσή του είναι κρεμώδης και αισθησιακά βελούδινη, αφήνοντας την αίσθηση της πολυτέλειας και της άνεσης. Στην καρδιά της περιλαμβάνει ένα νέο και αποκλειστικό Ενυδατικό Σύμπλεγμα Σταδιακής Αποδέσμευσης (Time Release Encapsulated Moisture Complex) με Υαλουρονικό Οξύ, που βοηθάει τα χείλη να προσελκύουν, να δεσμεύουν και να συγκρατούν καλύτερα και για περισσότερο την υγρασία.

Και βέβαια, ο σχεδιασμός του είναι το τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στο δυναμικές μοντέρνες γραμμές και την πολυτέλεια. Τα χρώματα αντανακλούν τις κλασικές navy blue και χρυσές αποχρώσεις της Estée Lauder ενώ διαθέτει και πρωτοποριακό καπάκι με μαγνητικό κλείσιμο που ασφαλίζει πάντα τέλεια τη σύνθεση.

Keywords
Τυχαία Θέματα