Μπλε λάμψη από τον Giorgio Armani

Τίποτα δεν είναι πιο δύσκολο να επιτευχθεί από τη φαινομενική απλότητα και ο Giorgio Armani το ξέρει καλά.

Υπάρχει ένα μυστικό που καταφέρνει να αποδίδει την πιο φυσική λάμψη και αποτελεί σήμα κατατεθέν του Giorgio Armani σε όλα τα επίπεδα. Ο ίδιος εμπνέεται χρωματικά από τις ακτές της Μεσογείου, κι ένα βαθύ, σχεδόν ναυτικό μπλε έχει εξελιχθεί σε μια απόχρωση-κλειδί που αποτελεί έμβλημα των συλλογών του. Αυτό το μεγαλοπρεπές χρώμα που το συναντάμε κάθε σεζόν σε σχεδιαστικές λεπτομέρειες, αποτελεί επίσης το μυστικό του περίφημου μαύρου του Armani: μια ξεχωριστή μαύρη απόχρωση με ένα ίχνος μπλε για ενισχυμένη λάμψη.

Η χρήση του στον κλάδο των καλλυντικών μπορεί να προκαλεί έκπληξη αλλά, χάρη στην απόλυτη χρωματική αρμονία του, το μπλε της Πρωσίας έχει την ιδιότητα να ενισχύει τη φωτεινότητα των λευκών τόνων. Έχει άμεσο αποτέλεσμα στην επιδερμίδα καθώς οι ατέλειες διορθώνονται, και η επιδερμίδα δείχνει πιο λεία, η όψη της γίνεται διάφανη και φωτεινή και λάμπει από φρεσκάδα, σαν να πηγάζει φως από το εσωτερικό της.

Η σύνθεση του Designer lift ενσωματώνει αυτό το σπάνιο περλέ παράγοντα μπλε χρώματος. Ένα πολύ συγκεκριμένο μπλε χρώμα με προσεκτικά καθορισμένες αναλογίες: το μπλε της Πρωσίας. Μαζί με τις καλύτερες τεχνολογίες του Giorgio Armani, προσφέρει άμεσο εγγυημένο φυσικό αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται εύκολα και δείχνει σαν να έχει δημιουργηθεί από έναν έμπειρο make-up artist.

Keywords
Τυχαία Θέματα