«Αρκάδι» και νοικοκυριό: 6 χρήσεις του σαπουνιού που θα σας λύσουν τα χέρια

Το νέο Αρκάδι θα βάλει τάξη στο σπίτι σας και θα κάνει τα πάντα να λάμπουν!

Το "Αρκάδι Παραδοσιακό" είναι μεγάλες νιφάδες σαπουνιού, ιδανικό για την καθημερινή καθαριότητα του σπιτιού. Αρκεί μια κουταλιά της σούπας για κάθε λίτρο νερού.

Στο χέρι: Είναι ιδανικό για όλα τα ρούχα που πλένονται στο χέρι ακόμα και για τις κουβέρτες.

Μοκέτες - Χαλιά: Καθαρίζει τέλεια τα χαλιά και τις μοκέτες με τον πλούσιο αφρό του και τη χρήση ειδικής βούρτσας. Βεβαιωθείτε ότι όλα τα χρώματα δεν ξεβάφουν δοκιμάζοντας στην άκρη του χαλιού ή της μοκέτας. Με το "Αρκάδι Παραδοσιακό"

μπορείτε να περιποιηθείτε ακόμη και τα χειροποίητα χαλιά σας. Η φυσική του σύνθεση χωρίς χημικά πρόσθετα εγγυάται την αποτελεσματικότητά του στους λεκέδες που δεν μπορείτε να αποφύγετε.
Κάντε ένα ελαφρύ διάλυμα σαπουνιού με 1 κουταλάκι του γλυκού "Αρκάδι Παραδοσιακό" σε 1 λίτρο νερού και καθαρίστε τοπικά χωρίς να μουσκεύετε το χαλί. Αμέσως εφαρμόστε απορροφητικό χαρτί ή πανί για την υγρασία.

Πιάτα και σκεύη: Τα καταφέρνει θαυμάσια στο νεροχύτη αφού έχει τέλεια απολυμαντική δράση και ξεπλένεται εύκολα χωρίς να αφήνει βλαβερά κατάλοιπα. Είναι ιδανικό για τα ανοξείδωτα σκεύη και κατσαρόλες.
Με λίγη ποσότητα "Αρκάδι Παραδοσιακό" πάνω στο σφουγγαράκι της κουζίνας, μπορείτε να καθαρίσετε ακόμα και τις κεραμικές εστίες. Δεν είναι κατάλληλο για το πλυντήριο πιάτων

Επιφάνειες: Είναι ιδανικό για μαρμάρινα πατώματα, μωσαϊκά, πλακάκια και είδη υγιεινής. Διαλυμένο στο νερό χαρίζει φυσικό γυάλισμα και προστασία. Προσθέστε μια κουταλιά της σούπας για κάθε λίτρο χλιαρού νερού και αφήστε το διάλυμα για 5 λεπτά πριν το χρησιμοποιήσετε στις επιφάνειες.

Αρκάδι και προσωπική υγιεινή

Φυσικό σαπούνι σε πλάκες
Οι λευκές και πράσινες πλάκες σαπουνιού Αρκάδι παράγονται χρόνια τώρα με την αυθεντική κλασική συνταγή και αποτελούν τον πολυτιμότερο σύμμαχο στην καθημερινή καθαριότητα. Η πλάκα πράσινου σαπουνιού παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα πυρηνέλαιου και παίρνει το χρώμα της από τη χλωροφύλλη της ελιάς.
Έχει αξιοσημείωτες απολυμαντικές ιδιότητες και διατηρείται πάντα αποστειρωμένη, αφού ο χαμηλός βαθμός οξύτητας του σαπουνιού δεν επιτρέπει την ανάπτυξη μικροβίων. Έχει εξαιρετικά αποτελέσματα σε όλες τις σκληρότητες νερού. H πλάκα λευκού σαπουνιού παρασκευάζεται από λιπαρά οξέα φοινικέλαιου και φοινικοπυρηνέλαιου. Δίνει χαρακτηριστικά πλούσιο και πυκνό αφρό.

Αρκάδι και οικονομία.
Για να εξοικονομήσετε ενέργεια
• Επιλέξτε πλύση σε χαμηλές θερμοκρασίες. Το σαπούνι σε σκόνη για το πλυντήριο "Αρκάδι" δίνει άψογα αποτελέσματα ακόμα και στους 30°C.
• Επιλέξτε πλύση χωρίς πρόπλυση.Έτσι, εξοικονομείτε και νερό και ενέργεια. Προτιμήστε να βάλετε πλυντήριο όταν τα ρούχα είναι αρκετά για να γεμίσει ο κάδος του πλυντηρίου.
• Μην ξεχνάτε να ανακυκλώνετε τις συσκευασίες. Συμβουλευτείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στις ετικέτες των ρούχων.

Keywords
Τυχαία Θέματα