Αλλαγή χρονιάς στο καμαρίνι της Όλγας Φαρμάκη

16:02 1/1/2012 - Πηγή: Queen.gr

Θέατρα μπορεί να μη λειτουργούσαν το Σάββατο το βράδυ αλλά νυχτερινά κέντρα και μουσικές σκηνές διασκέδασαν όλο τον κόσμο που θέλησε να δώσει ένα ποσό και να αφήσει στην άκρη τα προβλήματά του. Εμείς βρεθήκαμε σε ένα απο τα hot σημεία των βορείων προαστίων που η παράσταση Crash μονοπώλησε το ενδιαφέρον και αλλάξαμε χρόνο με το γοητευτικό μοντέλο Όλγα Φαρμάκη.

Η Βάνα Μπάρμπα στις 00.00 υποδέχτηκε στην σκηνή όλους τους συντελεστές της αλλά και την κόρη της Φαίδρα και άλλαξε τη χρονιά με πολλές ευχές αλλά και συγκίνηση μιας και το κλίμα

ήταν πολύ οικογενειακό και αγαπημένο. Λίγα λεπτά μετά μέσα στο καμαρίνι των συντελεστών εντοπίσαμε την Όλγα Φαρμάκη που μπορεί να μην είχε δίπλα της οικογένειά της μιας και είναι στο Αγρίνιο λόγω υποχρεώσεων, αλλά το χαμόγελό της έχει επανέλθει και δέχτηκε δεκάδες ευχές.

Το πρώτο τηλεφώνημα ήρθε από τους γονείς της και στην συνέχεια από άτομα που έχει στηρίξει και την βοήθησαν αυτή την περίοδο να ξεπεράσει το σοκ του τραυματισμού της αδερφής της. Πανέμορφη και αποκαλυπτική η 27χρονη πολυτάλαντη -μιας και έχει ασχοληθεί και με το τραγούδι αλλά και με την υποκριτική- κοπέλα έστειλε στις ευχές της και αποκάλυψε τα μελλοντικά της σχέδια.

"Υπάρχουν προτάσεις για την τηλεόραση και μέσα στο επόμενο δεκαήμερο θα γνωρίζω ακριβώς τι θα γίνει. Θέλω κάποια στιγμή επίσης μέσα στο επόμενο εξάμηνο να φύγω για το εξωτερικό σχετικά με κάτι που έχει προκύψει αλλά ακόμη είμαστε σε συζητήσεις. Δεν αγχώνομαι και θέλω να έρθουν όλα την κατάλληλη στιγμή. Μέχρι σήμερα ό,τι έχω αποκτήσει σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο, έχει έρθει με πολύ δουλειά και υπομονή. Θέλω να στείλω τις καλύτερες ευχές μου στην οικογένειά μου και σε κάποια άτομα που ήταν δίπλα μου όταν έπρεπε. Έφυγε ένα δύσκολο έτος για μένα και έρχεται το 2012 που θέλω να γυρίσω σελίδα σε πολλά πράγματα".

 

Keywords
Τυχαία Θέματα