Αγόρι στον ήλιο! 5 σημάδια ότι θα έρθει στη διπλανή ξαπλώστρα για να σου μιλήσει

Το εγχειρίδιο του καλοκαιρινού φλερτ είναι εδώ!

Aποκωδικοποιήσαμε την αντρική συμπεριφορά δίπλα στη θάλασσα! Οι καλοκαιρινοί greek lovers είναι στη διπλανή ξαπλώστρα και για μην σε πιάσουν απροετοίμαστη σου επισημαίνουμε τα σημάδια του φλερτ... Αν τον δεις να κάνεις κάποιο από τα παρακάτω να τον περιμένεις κάτω από την ομπρέλα σου σύντομα!

Παίζει με το μαγιό του
Και εξηγούμε τι ακριβώς εννοούμε.

Όταν ένας άντρας πιάνει τη μέση του παντελονιού του ή του μαγιό του, θέλει να τραβήξει την προσοχή σου... στο κέντρο του αντρισμού του! Έτσι, αν τον δεις να ανεβάζει ή να κατεβάζει το σορτς του θέλει να τον προσέξεις πριν κάνει την κίνησή του.

Τα πόδια του είναι βυθισμένα στην άμμο, αλλά "κοιτούν" προς τα εσένα.
Ακόμα και αν τα μάτια του είναι στραμμένα αλλού, αν τα πόδια του δείχνουν εσένα θέλει να έρθει προς το μέρος σου και η γλώσσα του σώματος τον προδίδει. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση που το πάνω μέρος του σώματος του είναι στραμμένο προς τα σένα. Αν δηλαδή το στήθος του και οι ώμοι του κοιτούν εσένα σε έχει προσέξει, θέλει να τον προσέξεις και βολιδοσκοπεί την κατάσταση.

Έρχεται κοντά και στέκεται όρθιος δίπλα σου
Δείχνει την κορμοστασιά του και προσπαθεί να κάνει γνωστή τη σεξουαλική του παρουσία. Δες πόσο ανοιχτά έχει τα πόδια του τη στιγμή που στέκεται. Αν η απόσταση μεταξύ των ποδιών του είναι μεγάλη και η λεκάνη του είναι στραμμένη προς τα εσένα, τότε είναι ένα βήμα μακριά από το γνωστό "θα μου πεις το όνομά σου;".

Κάνει βουτιές χωρίς τους κολλητούς του
Αυτή την προσέγγιση να την προσέχεις. Το να να βουτάει σαν μικρό παιδί, σηκώνοντας κύματα και βρέχοντας εσσένα δείχνει ανωριμότητα στον τρόπο που θέλει να σου πιάσει τη συζήτηση. Είναι προτιμότερο να έρθει να σου μιλήσει.

Πιάνει τον ώμο σου
Φυσικά και θέλει σωματική επαφή, αλλά όταν τελικά σε πλησιάσει, σου μιλήσει και μην μπορώντας να κρατηθεί πιάσει σφιχτά τον ώμο σου ή το μπράτσο σου νιώθει μια έντονη ερωτική έλξη. Το άγγιγμα είναι σημάδι της γλώσσας του σώματος που πρέπει να σου πει ότι θέλει κάτι παραπάνω από μια φιλική συζήτηση. Αν είναι στο πάνω μέρος του σώματος σου υποδηλώνει αθωότητα. Οποιοδήποτε άλλο άγγιγμα πιο κάτω δείχνει ξεκάθαρο ερωτικό ενδιαφέρον.

Keywords
Τυχαία Θέματα