Άφησαν τις παραλίες και το γύρισαν στα μπουζούκια

Επιστροφή στην πόλη και στις παλιές συνήθειες....

Το φθινόπωρο μπήκε για τα καλά, τα πρωτοβρόχια ξεκίνησαν και η εγχώρια showbiz άφησε τα μαγιό, τις παραλίες και τα νησιά, έβαλε τα καλά της και πήρε σβάρνα τα νυχτερινά κέντρα, για να μην ξεχνιόμαστε κιόλας.

Ιδιαιτέρως επιτυχημένα συνεχίζουν την πορεία τους τα νυχτερινά μαγαζιά Θέα, Thalassa και Posidonio. Και γιατί όχι άλλωστε αφού κατακλύζονται

από εκατοντάδες θαμώνες τις μέρες που είναι ανοιχτά.

Στο Θέα είδαμε λοιπόν τη Ναταλία Γερμανού με τον Μιχάλη Μαρίνο, ενώ Τhalassa επέλεξαν η Σάσα Σταμάτη, Χριστίνα Παππά, Πέτρος Ίμβριος, Τάμτα και Κατερίνα Καινούργιου. Posidonio, Δέσποινα Βανδή και Αντύπα επέλεξε η Καίτη Γαρμπή και ο Διονύσης Σχοινάς καθώς επίσης και ο Δημήτρης Κοντολάζος με την κόρη του.

Την τιμητική του είχε και το Dream City και πιο συγκεκριμένα το μεγάλο πάρτι που διοργάνωσε εκεί το MTV. Εκεί έδωσαν το παρόν αμέτρητοι εκπρόσωποι της showbiz ανάμεσά τους οι Shaya, Ματθίλδη Μαγγίρα, Γιώργιος Σατσίδης, Αποστόλης Τότσικας, Λάουρα Νάριες, Βανέσσα Αδαμοπούλου, Vegas, Κώστας Καπετανίδης, Μέλισσες, Νίκος Βουρλιώτης, Βάλια Κακούτη, Λυδία Παπαιωάννου και πολλοί πολλοί άλλοι.

Σε μία από τις σπάνιες εμφανίσεις τους πετύχαμε τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και τη Ζέτα Μακρυπούλια οι οποίοι βρέθηκαν στο Ηρώδειο για την παράσταση Ιππής. Εκεί είδαμε και τους Διονύση Σαββόπουλο, Πέτρο Φιλιππίδη, Σμαράγδα Καρύδη και Γιάννη Ζουγανέλη.

Τέλος, την μονάκριβή τους βάφτισαν οι Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης, δίνοντάς της το όνομα Αέλια. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν οι Νόνη Δούνια, Δέσποινα Καμπούρη και Φώτης Σεργουλόπουλος.

Καλό χειμώνα...

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Πιστή στο rock chic στυλ

Τότε και τώρα: Η dream team του Φοίβου στο πέρασμα των χρόνων

20 χρόνια Φοίβος: Το λαμπερό πάρτι πριν τη μεγάλη συναυλία

Keywords
Τυχαία Θέματα