Zήτησε το τηλέφωνό μου και τίποτα. Τον βρήκα στο facebook εγώ, αλλά καμία κίνηση!

14:47 4/1/2013 - Πηγή: Queen.gr

Το Queen.gr απαντά στις αναγνώστριές του

Το γράμμα της αναγνώστριας

Kαλησπερα! λοιπον εχω γνωρισει ενα παιδι εδω και ενα μηνα μεσω κοινων φιλων. Γενικα φαινεται πολυ καλο παιδι και εχει πολυ χιουμορ. Ο φιλος του μου ειπε λοιπον οτι του αρεσω και πως γενικα δεν

του περναω αδιαφορη. Εχουμε βρεθει 3-4 φορες και εχει βαλει το φιλο του να μ ζητησει τον αριθμο και να ρωτησει αν θα με πειραζε να μου το δωσει! Εγω περιμενα και περιμενα και περιμενα, ομως δεν εχει κανει καμια κινηση να με παρει ενα τηλεφωνο η να στειλει ενα μηνυμα και ο φιλος του μου λεει πως απλα δεν ξερει τι να μου πει και γι αυτο δεν κανει καποια κινηση. Μαθαινω ομως πως γενικα μιλαει για μενα και ρωταει τους φιλους του τι να κανει κλπ,,, εγω τον εκανα προσθηκη στο facebook (και του μιλησα και πρωτη μπας και ξεκουνησει,) μου κανει like εχουμε μιλησει και μια δυο φορες αλλα ενα γεια τι κανεις τιποτα αλλο. Μου αρεσει αρκετα ειναι η αληθεια και θα θελα να τον γνωρισω και παραπανω αλλα υπαρχει δικαιολογια ντρεπεται και δε ξερει τι να σου πει? μηηηηπως υπαρχει κατι αλλο απο πισω?????

Η απάντηση του Queen.gr

Πραγματικά άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου ή καλύτερα το μυαλό του... Μπορεί όντως εκείνη τη στιγμή να του άρεσες και να σκέφτηκε ότι θα ήθελε να είχε το τηλ σου. Μπορεί να τον έλκεις ακόμη και είναι λογικό. Πιστεύεις όμως ειλικρινά πως ένας άντρας που... τόλμησε να ζητήσει έστω από τρίτο πρόσωπο το τηλέφωνό σου επειδή προφανώς και ήθελε να το χρησιμοποιήσει, ντρέπεται τόσο να το κάνει;

Αμφιβάλλω. Τον έκανες και add στο fbk και αν ήθελε θα το προχωρούσε. Κατάλαβε ότι γουστάρεις κι εσύ- κανείς δεν είναι χαζός. Είναι πολύ πιθανό να υπάρχει κάτι άλλο ακόμη και να υπήρχε από πριν κάποια μπερδεμένη ιστορία. Ο φίλος σου μπορεί να μην θέλει να εκτεθεί ή να αποκαλύψει κάτι τέτοιο μιας και θα του έλεγες 'κι εσύ γιατί με έβαλες στη διαδικασία' πχ! Μπορεί τη δεδομένη στιγμή να του φάνηκες καλή ιδέα- και γενικά να μην θέλει να σε ξεκόψει αλλά να είναι κατά βάση αλλού.

Καλό δεν είναι να βγάζουμε συμπεράσματα, βέβαια μιας και δεν ξέρουμε που μας οδηγούν... Μπορεί απλά να μην είναι και ο πιο νορμάλ άνθρωπος που θα μπορούσες να βρεις αν όντως ρωτά για σένα και δεν βρίσκει τα κότσια να στο πει. Μπορεί να ρωτάει επειδή δεν έχει και τίποτα καλύτερο να κάνει.

Εσύ όμως, για πες μου δεν έχεις κάτι καλύτερο να κάνεις στη ζωή σου από το να κάθεσαι και να περιμένεις ένα παληκαράκι που οκ μας αρέσει αλλά δεν μπαίνει στον κόπο να εκδηλωθεί αν όντως γουστάρει; Και ο ίδιος να σου ζητούσε το τηλ και να μη σε έπαιρνε μετά και πάλι τι έγινε; Ξέρεις πόσα φλερτ πάνε άκλαυτα κάθε μέρα; Αυτό έλειπε να μπλοκάρουμε τόσο το μυαλό μας και να περιμένουμε απεγνωσμένα τον κάθε 'Χ' που είχε μία μέρα... ορεξούλες.

Αν δεν έρθει ο άλλος να σου πει ξεκάθαρα τι θέλει και να το δείξει, μην βάζεις καν το μυαλό σου να σκέφτεται και να ονειρεύεται. Και να του πεις εσύ κάτι δεν θα καταλάβεις και πολλά νομίζω. Για μένα δεν έχει νόημα. Προτείνω να αδειάσεις τη σκέψη σου από αυτό το άτομο και να δεις τι απτό και πραγματικό σαν επαφή και επικοινωνία μπορείς να βάλεις μέσα. Αν μέχρι να το κάνεις αυτό ξυπνήσει και θελήσει να πει κάτι ξεκάθαρα- τότε και μόνο τότε... βλέπεις τι θα κάνεις. Κατά τα άλλα εσύ είσαι αυτή που επένδυσε στο τίποτα και το τράβηξε στο μυαλό της. Δεν ήταν και υποχρεωμένος να πάρει. Μια σκέψη μπορεί να έκανε. Δεν θα του πάρουμε και το κεφάλι. Έτσι είναι αυτά. Φυσιολογικά.

Μπορείτε να μας στέλνετε τις ερωτήσεις σας εδώ.

Keywords
Τυχαία Θέματα