Victoria Beckham: Βόλτα στην παραλία με τη Harper και τον Romeo

17:43 3/6/2012 - Πηγή: Queen.gr

H Vic έβγαλε τα ψηλοτάκουνα και πήγε παραλία!

Με τον David να περνά τον περισσότερο χρόνο του στα γήπεδα, η stylish Victoria Beckham, πήρε τα δύο από τα τέσσερα βλαστάρια της, Romeo και Harper, και πήγαν για μία βόλτα στην παραλία.

Εκμεταλλευόμενη τον ηλιόλουστο καιρό του Los Angeles, η διάσημη μαμά έκανε μία μικρή περιήγηση στην αποβάθρα της Santa Monica, κουβαλώντας στο

ένα χέρι την 10 μηνών Harper και στο άλλο μία τεράστια τσάντα, χωρίς φυσικά να χάνει ίχνος από το αψεγάδιαστο στιλ της.

Για τη χαλαρή της βόλτα επέλεξε να φορέσει ένα μακρύ μαύρο φόρεμα με flat ασορτί σανδάλια, έτσι ώστε να μπορεί ανά πάσα στιγμή να... κυνηγήσει τα μικρά της!

Ο Romeo ήταν και αυτός ντυμένος casual, με ένα απλό T-shirt και ένα σορτς, ενώ το απόλυτο baby style icon, στο οποίο η μαμά του ξεσπά συχνά πυκνά τις στιλιστικές της εμπνεύσεις, Harper, φορούσε μία ολόσωμη λουλουδάτη φόρμα και μπαντάνα στο μικροσκοπικό κεφαλάκι της!

Σε πρόσφατες δηλώσεις της σχετικά με το σοβαρό και μερικές φορές καταθλιπτικό πρόσωπο που βγάζει προς τα έξω, η διάσημη fashion designer απάντησε: « Επίτηδες έχω βγάλει αυτό το προφίλ προς τα έξω. Είμαι πολύ διαφορετική στην πραγματικότητα».

« Είμαι πολύ χαρούμενο και γελαστό άτομο γενικότερα και δεν έχω ανάγκη να επιδεικνύω την ευτυχία μου συνέχεια. Γι' αυτό και δεν με πειράζει καθόλου τι λέει ο κόσμος για μένα».

Keywords
Τυχαία Θέματα