Tom Ford: «Είμαι τελειομανής»

Ο διάσημος σχεδιαστής μίλησε για μόδα, ομορφιά αλλά και τις πολυσυζητημένες καμπάνιες του

Πολλά μεγάλα ονόματα της fashion industry έδωσαν το παρών στο Φεστιβάλ της Βρετανικής Vogue, ανάμεσά τους και ο Tom Ford, ο οποίος παραδέχτηκε πως η μανία του με την τελειότητα «αγγίζει την παράνοια» ενώ αποκάλυψε πως δοκιμάζει κάθε ένα προϊόν από τη σειρά καλλυντικών του: «Δεν τα φοράω και βγαίνω

στο δρόμο αλλά θέλω να δω πώς καλύπτουν, πώς δουλεύουν. Όταν βάζεις το όνομά σου πάνω σε κάτι, θέλεις ο κόσμος να γνωρίζει πως το πιστεύεις».

Όσο για το γεγονός πως εμφανίζεται ο ίδιος σε πολλές από τις καμπάνιες του, είπε πως δεν είναι θέμα αυτοπροβολής. «Στην πραγματικότητα είμαι πολύ ντροπαλός. όμως θέλω να θεμελιώσω με αυτό τον τρόπο την προσωπικότητα του brand.  

Με τον οίκο Chanel νιώθεις πως η προσωπικότητα του Karl Lagerfeld έχει πραγματικά γίνει ένα με αυτή της Coco- στη δική μου περίπτωση, όμως, υπάρχουν πολλοί που δεν ξέρουν ποιος είμαι, και γιαυτό συμμετέχω στις καμπάνιες. Δεν μου αρέσει να με φωτογραφίζουν αλλά βοηθάει στην επικοινωνία με τον κόσμο», εξήγησε ο Tom Ford. «Η καθημερινότητά μου δεν έχει καμιά σχέση με τον φανταστικό κόσμο του Tom Ford- με γυμνά κορίτσια που ρίχνουν άρωμα παντού. Προτιμώ να μένω στο σπίτι και να βλέπω Friends». 

Όταν ρωτήθηκε γιατί επέλεξε να κάνει τα shows του κεκλεισμένων των θυρών, απάντησε: «Ο λόγος που το κάνω είναι ότι αυτό που κάνει τα ρούχα μου ιδιαίτερα είναι τα κοψίματα, οι ραφές, πράγματα που μπορεί να χαθούν πάνω σε μια πασαρέλα. Κιαυτό γιατί πάνω στο catwalk πρέπει σχεδόν να υπερβάλλεις». 

Χαλαρός και απολαυστικός σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας, δεν είχε κανένα πρόβλημα να απαντήσει και σε ερώτηση για την σεξουαλικότητά του. «Κοιμηθήκατε ποτέ με γυναίκα;» τον ρώτησε η δημοσιογράφος και εκείνος απάντησε μονολεκτικά: «Όχι». 

Keywords
Τυχαία Θέματα