To μεγαλύτερο αποκριάτικο Θεματικό Πάρκο σας περιμένει στο M.E.C Παιανίας

35 παιχνίδια σε ένα φανταστικό χώρο που τα έχει όλα

Oι Απόκριες σημαίνουν διασκέδαση, ξεφάντωμα και πολύ παιχνίδι! Όλα αυτά λοιπόν, θα τα βρείτε στο "Attica Carnival Kingdom" το οποίο ανοίγει τις πύλες του από 14 Φεβρουαρίου έως 3 Μαρτίου!

Το Attika Carnival Kingdom είναι το μεγαλύτερο αποκριάτικο θεματικό πάρκο Παιχνιδιών στην Ελλάδα, σε έναν τεράστιο εσωτερικό (indoor) χώρο, 13.000 τ.μ., που μένει ανεπηρέαστος από τις κλιματολογικές συνθήκες όπου μπορεί να παίξει και να διασκεδάσει όλη η

οικογένεια μαζί!

Ανοιχτό κάθε Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή και Καθαρά Δευτέρα, το Attika Carnival Kingdom συνδυάζει τη καρναβαλική ατμόσφαιρα με τα παιχνίδια Λούνα Παρκ καθώς και πολλά παιχνίδια δράσης, δημιουργικά εργαστήρια, disco parties, χορευτικά shows, αναπαραστάσεις εθίμων και μια μοναδική έκπληξη για όλους!

Για να παίξει αλλά και να φωτογραφηθεί με τους μικρούς μας φίλους μόνο για τις 14 και 15 Φεβρουαρίου, στο Attika Carnival Kingdom, θα βρίσκεται ο Captain Jack Sparrow, ο οποίος θα σας παρασύρει σε μία απίστευτη περιπέτεια στο Νησί των Πειρατών!

Ο Simon Newton, επίσημος σωσίας και ντουμπλέρ του Johnny Depp στους Πειρατές της Καραϊβικής "Σε άγνωστα Νερά" θα περιμένει τους φίλους του την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου για να φωτογραφηθεί μαζί τους, να υπογράψει αυτόγραφα και να τους αποκαλύψει όλα τα μαγικά του κόλπα!

Μικροί μας φίλοι μασκαρευτείτε και ελάτε στο "Attica Carnival Kingdom" για να περιπλανηθείτε στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών και των αγαπημένων σας ηρώων και να φωτογραφηθείτε στο μεγαλύτερο αποκριάτικο πάρκο που έγινε ποτέ!

Πληροφορίες:

13.000 τετραγωνικά
35 παιχνίδια
1 Εισιτήριο

Παρασκευή –Σάββατο – Κυριακή και Καθαρή Δευτέρα
10 π.μ. – 10 μ.μ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 6199 777

www.AttikaCarnivalkingdom.gr
https://www.facebook.com/AttikaCarnivalKingdom

Το Attika Carnival Kingdom διοργανώνεται από την εταιρεία Λούνα Παρκ «Τα Αηδονάκια» που για πάνω από 33 χρόνια ψυχαγωγεί το παιδί και όλη την οικογένεια!

Keywords
Τυχαία Θέματα