To Queen.gr στο Urban Lovers by OZON event με την Η&Μ

21:01 3/6/2013 - Πηγή: Queen.gr

Είδαμε τη νέα συλλογή, καθώς οι νικήτριες του διαγωνισμού Queen.gr παραλάμβαναν τα δώρα τους

Παρασκευή βράδυ στις 19:00 ξεκίνησε το πολυαναμενόμενο Urban Lovers event στο κτίριο της Αναξαγόρα 3-5 στο χώρο που στεγαζόταν το γνωστό περιοδικό 'ΡΟΜΑΝΤΣΟ'. Εκεί η H&M παρουσίασε τη νέα της συλλογή με τις σειρές 'Music & Festival',

σε μία on the spot φωτογράφιση από τον Κωνσταντίνο Μαλεκάκη. Παράλληλα υποδεχτήκαμε τις νικήτριες του διαγωνισμού Queen.gr oι οποίες παρέλαβαν τα δώρα τους και φωτογραφήθηκαν φορώντας τα H&M κομμάτια τους.

Η βραδιά συνεχίστηκε με ένα ιδιαίτερο DJ line up με την Miss Linenwood και τους Quelle Bromance (Niadoka, Panos Lilis και Kissing Strangers) ενώ bands έπαιζαν μουσική live δίνοντας την αίσθηση του φεστιβάλ. Puta Volcano και Frequency On μας έδωσαν όμορφα vibes με μουσικές ενώ στον πρώτο όροφο γνωστοί street artists αποτύπωσαν την έμπνευσή τους με πολύ χρώμα και ελευθερία. μαζί με τους Lomographers που έβγαζαν φωτογραφίες το κοινό.

Το team της H&M μαζί με την Λυδία Παπαïωάννου και την Κατερίνα Τσάβαλου, γέμισαν τον χώρο με φλούο αποχρώσεις, ασπρόμαυρα μοτίβα σε grunge στυλ, κρόσσια, καυτά σορτς, κιμονό, πλατφόρμες και ψηλά peep-toe ankle boots.

Πάρτε μια γεύση μέσα από τις φωτογραφίες!

Keywords
Τυχαία Θέματα