To «Dancing with the stars« δίχασε και την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Να που το θρίλερ που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομα της Ζέτας Μακρυπούλια για  το αν θα παρουσιάσει το show χορού, κατάφερε να φέρει την Ελένη Μενεγάκη εκτός εαυτού στην εκπομπή της. Και αυτό λίγες ώρες πριν παρθεί η απόφαση ότι η πρεμιέρα αναβάλλεται οριστικά.

Όλα ξεκίνησαν  λίγο μετά τη 13.15 το μεσημέρι με το ρεπορτάζ του  πανελίστα- δημοσιογράφου Αλέξανδρου

Μωρέλλα, ο οποίος αποκάλυψε πως στην πρώτη συνάντηση της Ζέτας Μακρυπούλια με τον ΑΝΤ1, πριν από ένα μήνα, οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε μείωση των αποδοχών της παρουσιάστριας  χωρίς ωστόσο, να δώσουν τα χέρια.

Αυτό έρχεται να επιβεβαιώσει το αποκλειστικό ρεπορτάζ που είχαμε πριν λίγες μέρες με το θρίλερ που υπάρχει στον ψυχαγωγικό τομέα του καναλιού. Στο νέο ραντεβού που έγινε πριν από μία εβδομάδα περίπου  ο ΑΝΤ1 ζήτησε από την Ζέτα  Μακρυπούλια και νέα μείωση  στις απολαβές της που πλησιάζει το 15%, κάτι το οποίο, δεν έγινε δεκτό από την πλευρά της παρουσιάστριας. Αμέσως αυτό βγήκε προς τα έξω και όλοι έμαθαν την ενόχληση της Ζέτας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου, η οριστική απόφαση αναμένεται να παρθεί  τη Δευτέρα όπου  γνωρίζουμε το όνομα της παρουσιάστριας του «Dancing With The Stars III».

Η είδηση αυτή δίχασε και ξάφνιασε πολλούς. Η Ελένη Μενεγάκη απλά παρακολουθούσε και δε μπορούσε να πιστέψει αυτά που ακουγόντουσαν και το πως μπορεί να ισχύουν όλες αυτές οι λεπτομέρειες.   Ήταν η πρώτη φορά που ακούστηκε αυτή η εκδοχή και δεν αποκλείεται να οδήγησε σε περαιτέρω εξελίξεις μιας και ήδη κυκλοφορούν ονόματα για την αντικατάσταση της Ζέτας. Επικρατέστερα η Κατερίνα Καραβάτου και η Δούκισσα Νομικού.

Όλα αυτά βέβαια ήταν μόνο υποθέσεις και ρεπορτάζ μιας και το βράδυ το κανάλι στο δελτίο τύπου ανακοίνωνε ότι οι λόγοι που δε θα βγει στον τηλεοπτικό αέρα το παιχνίδι είναι οικονομικοί (διαφημίσεις) και όχι η έλλειψη παρουσιάστριας. Παρασκήνιο μεγάλο που ίσως να μην μάθουμε ποτέ.

Keywords
Τυχαία Θέματα