Tivi: και η Ανάσταση δεν ήρθε...

Σπάρτακος, Ιησούς απ' την Ναζαρέτ, όπως πάντα, Ο χιτών μου, όλα αυτά τα χολιγουντιανά με τις χριστιανές μες στο ρίμελ και την ψεύτικη βλεφαρίδα πριν ριχτούν στα λιοντάρια και τους χριστιανούς, τέκνα με κοιλιακούς που ούτε ξέραμε πως υπήρχαν, προσωπικά, για την Μεγάλη Εβδομάδα. Γαϊτάνος φυσικά, ολίγη από Μετέωρα για τα κρατικά κανάλια, πολύ Άκης Τσοχατζόπουλος και σχεδιαγράμματα για το πώς

πήγαιναν βόλτα τα λεφτά Νέα Υόρκη – Ελβετία – Παρθένοι Νήσοι – Βρετανικοί Παρθένοι Νήσοι – Αθήνα, έτσι για να αλλάζουν παραστάσεις και αέρα.

Ανήμερα την Ανάσταση, Ελλάδα έχεις ταλέντο, Τζένη Καρέζη, σωτήρια και βάλσαμο, Νατάσσα Μποφίλιου ή Ελεονόρα Ζουγανέλη ή και δυο μαζι, για πολλοστή φορά, τα μεράκια και τα μεθύσια της κρατικής με τo Εις υγεία του Παπαδόπουλου, που είναι η χαρά του αλκοολικού πια, η Παπαρίζου να τραγουδάει ροκ σε ένα κονσέρτο, μετά η Τάμτα με ένα βρακί τριών τετάρτων να τραγουδάει αλλάζοντας καλσόν, νομίζοντας πως κάνει δήλωση μόδας με το μασαζοκαλσόν, η Σεμίνα Διγενή όταν ακόμα ήταν στον Alpha με τις εκπομπές της, που έχουν και αξία για την ιστορία της τηλεόρασης όταν διδαχτεί στο Πανεπιστήμιο, Μαρινέλλα – Θεοδωρίδου πριν τη συνεργασία τους που τελείωσε κιόλας. Δυο ταινίες κομεντί στην ΝΕΤ για κάποιους που κάνανε στα ψέματα πως ήταν ζευγάρια. Top Gun! Αρχαίο σινεμά! Και τελείωσε και αυτό το τηλεοπτικό Πάσχα Ελλήνων! Δηλαδή ήθελα να ήξερα, αν έβαζαν αυτά τα επιτελεία και τους παρουσιαστές των εκπομπών που έχουν καθημερινά στο πρόγραμμά τους, να ετοιμάζουν κάποιο εορταστικό πρόγραμμα, θα κόστιζε πολλά λεφτά; Ή σου λένε οι επικεφαλής, δε βαριέσαι, στην ανάγκη μας έχουν πέσει, τι να δουν; Και οι άλλοι τα ίδια παίζουν, άρα ρίχτους το κατιμά στα μούτρα και σιγά τα μούτρα που θέλουν κα προγράμματα! Επίσης δε ζητάνε εκεί στο Star, από κάποιον ας πούμε περισσότερο ευφάνταστο να τους γράψει ένα καινούργιο πρόλογο να τον μάθουν απ' έξω να μη μας λένε «παρά την κρίση, το αδιαχώρητο επικρατούσε στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης (ή της Αθήνας;)»; Και όχι τίποτα άλλο δεν είχε κόσμο και η Μύκονος φέτος και χάσανε το σιγουράκι τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα