Tim Burton και Johnny Depp: καλύτερα γίνεται;

21:17 7/5/2012 - Πηγή: Queen.gr

Στις 17 του μήνα λέει, βγαίνει η ταινία, που συναντιούνται για πολλοστή φορά ο Tim Burton, ο σκηνοθέτης που δημιουργεί δικούς του κόσμους, φανταστικούς και φασματικούς, αλλά και ο ηθοποιός Johnny Depp, με το βλέμμα πάντα εμπύρετο.

«Dark Shadows»! Βρικόλακες πάλι, αίμα, πάθος, νύχτα, αιωνιότητα, κόκκινο, μαύρο και λευκό πάντα σαν τους λαιμούς που τρυπούν γαμψοί κυνόδοντες, με έναν πλανήτη να'χει

πάθει εμμονή με ότι αναφέρεται στην μυθολογία των βαμπίρ, σαν ανάγκη ενός κόσμου διαφορετικού από αυτού που ζούμε και ας είναι και αιμοσταγής. Ο Johnny Depp, λέει, είναι ένας πλεϊμπόι βρικόλακας που από τα βάθη του 18ου αιώνα «ξυπνάει» στη δεκαετία του '70 κοντά στην δυσλειτουργική εξέλιξη της οικογένειάς του. Παίζουν ακόμα η Michelle Pfeiffer, η Helena Bonham Carter και ο αρχετυπικός Christopher Lee.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από την ομώνυμη καλτ τηλεοπτική σειρά που προβαλόταν στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του '70 και είχε φανατικούς πιστούς, ανάμεσα στους οποίους και ο Johnny Depp. «Ήταν το καλύτερό μου, η αγαπημένη μου σειρά. Έχανα όμως πάντα την αρχή γιατί ξεκινούσε στις 3 το απόγευμα, την ώρα ακριβώς όπου τέλειωνα το μάθημα στο σχολείο. Στη συνέχεια το κανάλι άλλαξε την ώρα και έβαζε τη σειρά αργότερα, γιατί όλα τα παιδιά έστελναν γράμματα. Όταν συναντούσες κάποιον που ήξερε τη σειρά και ήταν φαν, γινόσασταν αμέσως φίλοι», λέει ο Depp, ο οποίος ρίζωσε την ιδέα στον φίλο του Tim Burton για να γίνει αυτή η ταινία.

Άμα βλέπεις τώρα αυτά τα ζόρια των βρικολάκων και που δεν κατέθεσες ακόμα ΦΠΑ πιο ανεκτό γίνεται, ε;

Keywords
Τυχαία Θέματα