Sex με πρώην θεωρείται απιστία από το νυν;

Η μεγάλη κόντρα ανάμεσα σε άνδρες και γυναίκες!

Έχουν περάσει και 10 χρόνια από τότε που χώρισες από τον μεγάλο έρωτά της ζωής σου και εκεί που περπατάς αμέριμνη τον βλέπεις μπροστά σου!

Οι αλλαγές μεγάλες. Ο χρόνος έχει περάσει από πάνω του, κρατιέται όμως καλά και εσύ θυμάσαι την πρώτη- πρώτη φορά που τον είδες και τον ερωτεύθηκες! Ε, δεν είναι και το καλύτερο...σημάδι!

Σου προτείνει να πάτε για καφέ, να θυμηθείτε τα παλιά. Να αρνηθείς; Δεν γίνεται, δεν είναι σωστό! Άσε που σε τρώει η περιέργεια: Παντρεύτηκε; Έκανε παιδιά; Που μένει; Που δουλεύει; Λίγο το κουτσομπολιό, λίγο το πραγματικό ενδιαφέρον μπορεί να μιλάς μαζί του και για 3 ώρες, χωρίς να καταλάβεις πως πέρασε ο χρόνος.

Ανταλλάζεται τηλέφωνα και από εκεί ξεκινάνε όλα! Σε ζώνουν τα φίδια! Τον θες! Φουντώνει όλο το παλιό συναίσθημα, αρχίζουν λίγο και τα απωθημένα να βγαίνουν βόλτα και τότε τι;

Πόσο απιστία μπορεί να θεωρηθεί το sex με τον πρώην;

- το έχεις ήδη κάνει στο παρελθόν! άρα δεν πρόκειται για ένα...νέο πρόσωπο στη ζωή σου.

- πρόκειται για ένα φιλικό μεταξύ παλαίμαχων...εραστών! Συνήθως αυτά γίνονται και για καλό σκοπό.

- Το πάθος είναι δυνατό αλλά δεν έχει διάρκεια! Για τον ίδιο λόγο που χωρίσατε τότε, το πιο πιθανό είναι να χωρίσετε και τώρα. Οπότε από την παρουσία του δεν κινδυνεύει....ο δεσμός σας.

- Απωθημένα! Είναι κρίμα να πεθάνετε με αυτά!

Που είναι, λοιπόν, η απιστία; Μήπως στην ουσία είναι μια εμπειρία που ζωντανεύει από το παρελθόν; Και πριν αρχίσετε τα περίεργα σχόλιά σας, να σας θυμίσω ότι αν εσείς πχ που είστε γυναίκα σκοπεύετε να αποκτήσετε την...εμπειρία τότε όλα καλά, αν όμως επρόκειτο για τον άνδρα σας που ίσως να ζούσε μια τέτοια...εμπειρία τότε τίποτα δεν θα ήταν καλό.

Συνεπώς, πριν βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα για την...ξαναζεσταμένη εμπειρία του άλλου, απλά μπείτε στη θέση του και απαντήστε στο ερώτημα: Είναι το sex με πρώην απιστία;

Keywords
Τυχαία Θέματα